úterý 9. ledna 2018

Look Nighttime Glamour 2017


Asi nejsem sama, koho okouzlila snědá kráska s tvářičkou Carnaval ze série Look. Má plnoštíhlé kloubové tělíčko. Už jsem několikrát psala, že se mi plnoštíhlá tělíčka líbí, ale v tomto případě jsem trošku na rozpacích. Ale není to ani tak tělíčkem jako spíš šaty. Samostatně plnoštíhlé tělíčko je fajn a i šaty jsou pěkné. Ale nehodí se k sobě. Jelikož mi příroda také nadělila plnější tvary, tak už dávno vím, že nám "baculkám" více sluší krátké rukávy. Sice nemám pocit, že by krátké rukávy postavu opticky zeštíhlovaly, ale ty dlouhé jí na objemu opticky přidávají. Šití není moje silná stránka, přesto o zkrácení rukávů uvažuju - jen co seberu odvahu.

A nyní už dost řečí a kochejte se obrázky. Jako vždy v tuto dobu nejsou klimatické podmínky venku ani světelné podmínky uvnitř pro focení příliš ideální. 







Všechny moje Look

4 komentáře:

  1. Skrátiť rukávy ti moc nepomôže- zdá sa,že sú nabraté. Tak zobrať do ruky háčik a... Páčia sa mi jej vlasy

    OdpovědětVymazat
  2. Táto bábika je úžasná, ale ako písal aj Ľubo pri svojej, šaty sú celá hrôza, vôbec nesedia danému typu postavy. Nie som si istá, či to je práve rukávmi, ale proste nesedia jej. Inak je bábika krásna, stále ju obdivujem v obchodoch.

    OdpovědětVymazat
  3. Je moc pěkná, gratuluji. Myslím, že problémem šatů je střih rukávů.

    OdpovědětVymazat