úterý 30. června 2015

Butterfly Art Barbie - 1999


Že mám Butterfly Art Christie už dávno víte. Letos na mě z různých stran pořád vykukovala Barbie z této série. Jenže cena vč. poštovného byla na moje poměry dost vysoká a to dokonce i u nahatek. Až asi před měsícem jsem natrefila na jednu za cenu, kterou jsem byla ochotná zaplatit a tak slovo dalo slovo a obchod proběhl. Sice chvíli trvalo, než panenka dorazila, jednak prodávájící byla studentka a panenku měla doma. Tak jsem trpělivě čekala a málem bych se snad ani nedočkala. Pošťačka se totiž jaksi neobtěžovala mi balíček doručit ani oznámit jeho uložení... Vlastně jsem ho dostala jen náhodou, když jsem nesla na poštu balíček já. V tom je malá výhoda vesnických pošt - úřednice vás osobně zná a těch balíčků tam taky není uložených tolik, aby si nevzpomněla... Tak tedy panenka šťastně docestovala.

Měla na sobě nějaké růžové šatičky (ty vám jednou předvede nějaká "nahatice"). Já však podle svého zvyku popadla háček a než bys řekl švec byly plavečky na světě a od originálu téměř k nerozeznání.






Později vám nafotím obě panenky společně. Zatím jen malá ochutnávka:


4 komentáře:

  1. tinka 77 bábika má úžasné husté vlasy. To sa už hneď tak nevidí a vyzerajú že sú veľmi zachovalé - je krásna. Ešte originál Jitko - aby sme mohli tvoju prácu porovnať ,-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Origo je tady:
      http://nd01.jxs.cz/496/506/2119399850_17477783_o2.jpg

      Vymazat
  2. hezká, taky jsem si ji chtěla koupit, na MMB, prodávající nejprve souhlasila, ale pak ji najednou prodala někomu jinému, její oblečení vypadá moc pěkně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí. Možná to byla zrovna tato. Vím, že jsem si o ni psala první, ale prodávající zmínila, že se po mě ozval ještě někdo... Tak přeju hodně štěstí příště. Určitě se k tobě jednou taky dostane.

      Vymazat