úterý 9. června 2015

Pilot Barbie 1999


Už delší dobu chci svou sbírku obohatit o nějakou originál krátkovlasou panenku. Nezasvěceným to možná přijde divné, vždyť by stačilo některou jen ostříhat. Jenže ostříhat zajímavou panenku je škoda a obohacovat sbírku o doma upravovanou GG zase nemám zájem já. Ale Mattel vyrobil i pár krátkovlasých. Poslední, tuším, byly v sériích Basic - ty se bohužel už neprodávají. A teď nová krátkovlasá má být v příští sérii Look - ta se ještě neprodává a pokud bude v prodeji i u nás, tak odhaduju nejdřív před Vánoci 2016.

Ale kdo si počká... Jak se tak občas probírám inzeráty, natrefila jsem na tuto starou krátkovlasou playline pilotku s tváří Mackie za celkem rozumný peníz. Sice oblečení a doplňky jsou kompletní, ale nepatří k této panence. Jedná se o uniformu letušky a celý setík se prodával samostatně. Nakonec, pilotka nebo letuška... není to jedno?






6 komentářů:

  1. Nádherná Mackie, srdečne gratulujem :-) Podľa mňa by bola škoda ostrihať nejakú svoju krásku len kvôli tomu, aby si mala krátkovlasú. Nie je ich síce možno veľa, ale nejaké sa určite nájdu a toto je jedna z nich. Srdečne gratulujem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si myslím. Jedině, že by měla hodně poškozené vlásky, ale to bych spíš vyzkoušela převlasení. Krátkovlasých není moc, ale věřím, že jich časem získám více. Nemůžu si pomoct, ale líbí se mi, jsou takové netypické.

      Vymazat
  2. Je to krásna bábika a má šmrncovný účes. Je dobré že si ju získala. Tá modrá uniforma jej ide k očiam a veľmi sa mi páči tá letuškovská pilotka.

    OdpovědětVymazat
  3. hezky nafocená barbie, co má styl :-)

    OdpovědětVymazat