úterý 24. března 2015

2010 - Barbie Basic 001

Panenky jsem začala sbírat až v roce 2011. To se sice první série Basic dala u nás docela dobře koupit, ale já jako začátečník, o tom neměla ani ponětí. Navíc jsem v tu dobu na tom nebyla po finanční stránce zrovna moc dobře, takže i kdybych něco věděla... 


Teprve na konci roku 2013 jsem  si koupila svoji první sběratelskou panenku, kterou byla Amanda právě z této řady Basic. Na výběr jsem už moc neměla, z obou sérií (001 a 002) byly k mání celkem 3 panenky. Rozhodnutí bylo jednoduché, vzala jsem tu, jejíž tvář jsem doma zatím neměla, to byla právě Amanda. Koncem minulého roku se mi potom poštěstilo "z druhé ruky" koupit i Abigail, ovšem bez šatů.

http://barbiny.blogspot.cz/2014/09/basic-001-model-04-2010.html  http://barbiny.blogspot.cz/2014/02/basic-001-model-12-2010.html

Samostatné panenky už byly představeny. Můžete si je připomenout kliknutím na obrázky. A nyní pár společných fotografií.








Tato série (vlastně všechny Basic) jsou dost povedené a líbí se mi snad všechny panenky - i když je pravda, že některé se mi líbí trošičku více. Každá má však něco, čím by mou sbírku obohatila. Takže necháme osudu, jestli ke mě nějakou další zavane... Já se určitě bránit nebudu. A až se tak stane, můžete se těšit na další fotky.

4 komentáře:

  1. Krásne fotky Jitunko. Priznám sa, že táto kolekcia mi prirástla veľmi k srdcu, asi aj preto sa u mňa ukázala ako prvá kompletná :-) Ako píšeš každá je niečím výnimočná, ale mať najtmavšiu Barbie je naozaj unikátne, druhá s mierne ojedinelou tváričkou Tango, takže myslím, že tvoje dva prírastky sú naozaj skvosty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, na tu tmavou jsem si dlouho myslela a jsem moc ráda, že se ke mě dostala.

      Vymazat
  2. já jsem začala v roce 2012, to už taky v obchodech byly jen občas, mám taky dvě, ale jiné, nejraději bych měla Leu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I ty tvoje dvě jsou pěkné. A Lea se ti třebas časem poštěstí... Já sice žádné záměrně vyhledávat nehodlám, ale pokud náhodou na nějakou natrefím za rozumnou cenu, tak asi neodolám.

      Vymazat