úterý 5. ledna 2016

BARVY - projekt na rok 2016

Vítám vás v Novém roce. Už mám celkem slušnou sbírku panenek, je tedy konečně čas se věnovat i nějakým projektům. Mám jich připravených hned několik, takže v následujících letech budu mít o zábavu (i náplň blogu) celkem slušně postaráno. Kdo chce, může se přidat!

Nebudu zastírat, že mé projekty budou zaměřeny především na tvorbu oblečků. Ale ne vždy asi stihnu něco vyrobit, takže to občas proložím i něčím jiným. Abyste se mohli přidat, není vůbec nutné něco vyrábět, klidně můžete použít, co doma najdete. Důležité je, abyste se během projektu bavili a užili si aranžování a focení panenek.

Obrázek můžete použít jako ikonku projektu ve svých příspěvcích
Jako první jsem zvolila jednotné téma BARVY - přišlo mi to nejjednodušší a hodně variabilní. Cílem je vybrat si každý měsíc jednu barvu a jakýmkoliv způsobem ji ztvárnit pomocí panenek (samozřejmě fotograficky). Barva může být použita na oblečení, doplňcích, dekoracích, pozadí... Můžete se inspirovat jmény lidí či jejich skupin, zeměpisnými, přírodou, literaturou, filmem, hudbou... 
  1. Červená
  2. Oranžová
  3. Žlutá
  4. Zelená
  5. Modrá
  6. Fialová
  7. Růžová
  8. Hnědá
  9. Bílá
  10. Šedá
  11. Černá
  12. Barvy - jednotlivé barvy jaksi došly, takže jeden měsíc je čistě na vaší fantazii. Můžete ztvárnit jakoukoliv barevnou kombinaci, nějaký zajímavý odstín, nebo prostě slovo "barvy" případě cokoliv jiného, co vás v souvislosti s barvami napadne.
Samozřejmě témata nemusí jít v tomto sledu. Také nemusíte zpracovat každé téma - není to žádná soutěž. Přesto budu ráda, pokud se ke mě v projektu připojíte. Ráda je vložím odkazy i na vaše příspěvky.

Mé příspěvky k projektu:

4 komentáře:

  1. Jitka zhodou okolností zajtra výjdu moje červené šaty ala mattel. Môžeš ich zároveň rátať k svojmu projektu. Jestli chceš môžeš si trebárs niečo z toho zkopírovať - tinka77

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Tinko, stačí mi jen odkaz přidám ho do svého článku koncem měsíce, ještě něco na poslední chvíli tvořím.
      Jestli můžeš, tak do článku připiš, že je zároveň i k tomuto projektu.

      Vymazat
  2. Jitunko, všetko len to najlepšie v novom roku v prvom rade :-) Projekt je veľmi zaujímavý :-) Myslím, že prvý mesiac v rámci červenej farby niečo vymyslím :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji. A barvičky nemusí jít popořadě. Můžeš si vybírat, která se ti zrovna nejvíc hodí.

    OdpovědětVymazat