úterý 16. ledna 2018

Rok 2017

Ani letos vás neušetřím shrnutím uplynulého roku a přehledem mé sbírky. Tentokrát to však vezmu trošku jinak... Jak se sbírka rozrůstá, je čím dál těžší nafotit všechny panenky. Letos tu tedy budou jen přírůstky za uplynulý rok plus několik zajímavých společných fotek. Dalších fotek kompletně celé sbírky se dočkáte až za několik let. Zájemci si je mohou prohlédnout v loňském přehledu.


Na první fotografii tedy vidíte přírůstky za uplynulý rok. Je jich celkem 19. Zároveň jsem několik panenek vyřadila, takže aktuální počet panenek ve sbírce ve sbírce je 133 ks. Jak můžete vidět, přibyly samé holky. Jelikož jsem si v uplynulém roce výrazně finančně polepšila, dovolila jsem si koupit hned několik sběratelských a polosběratelských (horní řada) - tak nazývám původně playline, které v mých očích mají sběratelskou hodnotu.

Přibyly "nové" tvářičky. A také barvičky vlasů jsem obohatila o netradiční odstíny...


Nové typy fashionistas se mi moc líbí, zvláště pak ty z roku 2016. Z té série se mi podařilo sesbírat 9 panenek, až na jednu jsem všechny koupila nové. A rozhodně by mi nevadilo, kdybych natrefila ještě na další (16, 32 a 39). Líbilo by se mi jich ještě více, ale ta vysoká těla mi přijdou až nepřirozeně vychrtlá, takže se je snažím ignorovat. Fashionistas 2017 mě až tak moc neoslovily, vyloženě toužím jen po zmrzlinové 56.

Spolu s nimi přišla nová, plnoštíhlá tělíčka, která jsem si zamilovala. Není tedy divu, že už mám několik baculek:


Ještě vám sem dám společné fotky sběratelských Look.


Za uplynulý rok jsem samozřejmě také háčkovala nové oblečky. Většina z nich byla do projektu "Inspirace hudbou", ale stihla jsem i něco navíc.


Koncem roku jsem také změnila vzhled stránek. Na první pohled jste si jistě všimli změny pozadí a barevného schematu. Krom toho jsem našla funkci, která umožňuje některé "články" vyčlenit samostatně formou horního menu. Tam nově najdete přehledy mé sbírky tříděné podle různých kritérií. Jako poslední je pak seznam panenek, které se mi líbí a ráda je u sebe ubytuji. Neslouží vyloženě jako whishlist, jeho smyslem je brzdit mě v neuvážených nákupech panenek, které bych s největší pravděpodobností zase později se ztrátou prodávala.

2 komentáře:

  1. Krásne prírastky Jitunka :-) Jeden ti aj trošku pozividím :-) Plnoštíhle telíčka ma oslovujú, tiež ich mám pomerne dosť :-)

    OdpovědětVymazat