úterý 25. září 2018

Sparkle Holiday 2014


Poslední dobou jsem vyměnila háček za jehlice. Důvod je prostý, mám doma pár neznačkových panenek, které je mi líto vyhodit. A protože máme s děvčaty za pár dní prodejní výstavku ručních prací, tak mě napadlo, že když je hezky obléknu, mohla bych některé z nich udat. Jenže háčkované oblečení musí být na míru, pletenina je naopak pružná a pokud nemá panenka příliš odlišné proporce, může je bez větších problémů obléknout. Ale než šatičky půjdou do světa, musím se s nimi pochlubit.

První z nich vám představí Zlatka, panenka, kterou se mi zatím nedaří identifikovat. Takže ani nevím, co bych jí měla obléknout. Podle všeho je to jedna z těch obyčejných standart Barbie, ale zatím nemůžu přijít na to, která přesně. Má sice běžnou playline tvářičku Millie, ale mě to nevadí. Jednak mám zatím s touto tvářičkou jen jedinou panenku. A pak tato vypadá velmi něžně, až jsem si ji skutečně zamilovala.





Kdybyste náhodou někdo poznal, o kterou panenku jde, budu ráda za pomoc. Hodně se podobá Fashionistas z roku 2015, malba očí je naprosto stejná, ale barva rtů je jiná. A také tělíčko mají každá jiné, i když je pravda, že ta moje může být přetělená (přecejen je z druhé ruky).

3 komentáře:

  1. Uháčkovala jsi pěkné šatečky. S typem panenky ti bohužel neporadím, v Barbie se moc nevyznám.

    OdpovědětVymazat
  2. Je fakt krásna a ako som ti písala do správy, tak si myslím, že sa jedná o Sparkle Holiday 2014

    OdpovědětVymazat