úterý 15. ledna 2019

California Girl Barbie - 2005


Cali Girl jsem měla na whislistě i přesto, že má tvářičku GG. Důvodem je odstín její pleti. Je to asi nejtmavší panenka s touto tvářičkou. Občas jsem váhala, jestli přímo tuto, nebo raději její o rok starší sestřičku, abych si doplnila surfařskou sérii. Obě se v inzerátech čas od času objevovaly... Nakonec jsem se tedy rozhodla pro tuto. No rozhodla není to pravé slovo, kupovala jsem jinou panenku a prodávající měla v nabídce i tuto za rozumnou cenu, tak jsem ji přidala. Když už musím platit tak nehorázné poštovné, tak ať se to trošku rentuje, že 😏

Vyrobit háčkovanou repliku originálního oblečku nebyl v tomto případě žádný problém. Navíc myslím, že se mi fakt povedl.




3 komentáře:

  1. Aj keď toto nie je extra zberateľský skvost v mojich očiach, mám túto bábiku rada, patrí k mojim začiatkom a kvôli klasickým chodidlám ju mám o čosi radšej než jej mladšiu kolegyňu s tými extra veľkými chodidlami, ktoré mali plážovky neskôr. Replika oblečka vyšla na 120%. Pri prvých fotkách som si myslela, že kraťasky sú originál, kým som sa lepšie pozrela a videla som hačkovanie :-)

    OdpovědětVymazat