úterý 10. prosince 2019

60th Aniversary AA


Od určité doby Mattel vydává i výroční panenky - tedy k připomenutí představení první panenky Barbie. Bývají jak se sběratelské edice, tak i z playline. Na letošní rok připadlo už 60. výročí panenky Barbie a já si z těch výročních vybrala playline černošku.

Vím, že jsem si ji vybrala kvůli tváři, která mi zatím ve sbírce chybí, bohužel jsem si nepoznačila název, a tak teď nevím, která tvář to vlastně je. Je datovaná 2014, ale z tohoto roku mi chybí Crystal i Kim, obě mají otevřená ústa a je jich zatím poměrně málo, takže nejsem schopná z obrázků určit, která z nich to vlastně je. Ale jsem si jistá, že časem ji správně zařadím.

Velmi se mi také líbí její černobíle pruhované šaty. Je z nich vidět inspirace první panenkou a jejím oblečením, což byly černobíle pruhované plavky. Zklamaná jsem byla z tělíčka, které je absolutně nepohyblivé. Neohebná kolínka se dala očekávat, je to poslední roky standart prakticky u všech panenek (s vyjímkou série MTM). Ale že ruce opisují pouze kroužek kolem ramen, ale nelze s nimi pohnout do stran... Panenka tudíž má omezené možnosti pózování a není příliš vhodná pro focení.







3 komentáře:

  1. Tak toto je tvár Kim 2014. Aj táto AA aj ružová Glitz v pruhovaných šatách sú Kim :-) Inak som nad ňou sama uvažovala, ale keďže som nakoniec kúpila ružovú Glitz, tak som od kúpy tejto nakoniec upustila, keďže jednu tmavú Kim už v zbierke mám :-)

    OdpovědětVymazat