úterý 25. února 2020

Fashionistas 123 (2019)


Další panenkou,která mě z kolekce fashionistas zaujala, je tato snědá s copánky. Nenašla jsem její oficiální název, jen číslo. Má tvářičku Alec, která má hodně široký úsměv. Je to další panenka na vysokém tělíčku, u této už mi trošku vadí - možná by potřebovala jiný obleček, aby ta její výška tak nebila do očí. Nebo kdyby byla pohyblivější - takhle působí jako prkno a nedá se ani nijak elegantně napózovat. Nejsem fanoušek přetělování, mám ráda panenky tak jak jsou, ale u této o tom vážně uvažuju. Jinak je totiž moc hezká.





3 komentáře:

  1. Gratulujem ti tiež mám túto zaujímavú bábiku s motúzikovými dredmi. Aspoň ma uchránila od kúpy ďaleko drahšej mbili. Hoci až tak som neušetrila -tiež nie som priateľka preteľovania za každú cenu, ale výška a nedostatok topánok ma prinútili. Veľmi jej to na novom tele sluší. Škoda, že mattel neuvažuje o predaji rezervných telíčok- nemuseli by sa ničiť ďaľšie bábiky

    OdpovědětVymazat
  2. Srdečne gratulujem. Mňa táto tvár neláka a vysoké telo mi vadí zo všetkých asi najviac. Tiež máš veľmi vydarený kus, kusy, ktoré som ja stretla v obchodoch, mali každé oko úplne iné.

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji ke krásné panence. Přiznám se, že vysoké tělo by mi tak nevadilo, mám ráda různorodost. :-)

    OdpovědětVymazat