úterý 31. března 2020

Sleeptime Bedroom Stacie 2011


Už dávno jsem ztratila přehled o tom, kdy a odkud ke mě která panenka přišla. Jen vím, že Stacie jsem přibrala k nějaké jiné panence. Už dávno jsem nějakou zástupkyni této velikosti panenek chtěla, ale žádnou konkrétní. Prostě jsem jen čekala na příležitost, nechtělo se mi ji kupovat samostatně. Zrovna tato je náhodou moc hezká. Nevypadá už ani jako dítě, ale zatím ani jako slečna. Je to taková dívka na prahu dospívání. Na sobě má původní obleček, měl by představovat pyžamo. To se moc k venkovním fotkám nehodí, ale mě to vůbec nevadí.




3 komentáře:

  1. Je veľmi milučká, Stacie som nikdy nemala, ani po nej nijako zvlášť netúžim, ale možno sa naskytne príležitosť a neodmietnem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani já po ní nějak extra netoužila, jen jsem prostě časem chtěla pořídit alespoň jednu zástupkyni tohoto typu panenky. A když ji náhodou měl/a lacino v nabídce prodejce/kyně od níž jsem kupovala nějakou panenku, tak jsem ji přibrala. Samostatně bych asi ji nikdy nekoupila.

      Vymazat
    2. To plne chápem :-) Ja som si raz tak kúpila tu v Senci, keď som bola u kamaráta na návšteve v Dráčiku Chelsea. Nie že by som ju chcela, ale chcela som mať pamiatku. To som netušila, že tu raz budem bývať, na 15 minút od toho Dráčika :-D :-D

      Vymazat