úterý 30. března 2021

FF Benetton New York 2006


Kolekci Fashionistas přecházela neméně zdařilá kolekce Fashion Fever. V době, kdy jsem panenky začala sbírat už byla dávno ukončená a panenky beznadějně vyprodané. Není tedy divu, že jich ve sbírce mám jen malé množství, co se mi podařilo sehnat z druhé ruky. Minulý rok jejich řady rozšířila ... Samozřejmě, že byla bez oblečení, ale věnovala jsem jí jedny opuštěné džíny, pruhované tričko a botasky, které jsem našla ve svých zásobách. Džíny jsou hodně podobné těm původním, liší se prakticky jen přezkou na opasku. Tričko má jiné barvy proužků a také místo ke krku má výstřih do V.  Aby byl outfit kompletní, upletla jsem oranžové návleky a uháčkovala růžovou vestu. Bohužel nemám tak křiklavou růžovou přízi, aby byla více podobná původní, ale snad to nevadí.







3 komentáře:

  1. Táto Adria je úžasná. Videla som ju na živo a veľmi sa mi páči. Oblečenie si jej vytvorila super, srdečná gratulácia :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná panenka má pěkné vlasy a oblečení ji moc sluší:-).

    OdpovědětVymazat
  3. Má moc pěkné oblečení, do přírody jako ulité. Fascinuje mne i ten detail, jako návleky a botasky. :) Mne tyhle panenky minuly.

    OdpovědětVymazat