úterý 3. srpna 2021

Fashionistas 157 - 2021

Dnes vám chci představit další panenku s ďolíčky ve tvářích. Je to poměrně nová tvář (z roku 2018) a jedna z mála, kterou si prakticky nemůžete splést s jinou. Tvář konečně letos dostala i název, nebo alespoň jsme se jej dozvěděli - Violet. Když jsem zjistila, že zatím žádná moje panenka, toto jméno nemá, tak jsem se je rozhodla využít i k pojmenování právě této panenky. Však se k ní hodí: její vlásky mají lehce fialkový nádech.

Jelikož je můj manžel  permanentní budovatel a pořád něco předělává, tak momentálně nemám kde fotit - pustil se totiž do předělávání části zahrady a na zbytku má složený materiál, vykopanou zeminu apod. Musela jsem tedy vzít Violet do města. Ostatně už jsem tam brala i minule Jessie. Kdo trošku znáte Prostějov, můžete si zkusit tipnout, kde jsem fotky pořídila...







Sice panenek s touto tváří zatím není mnoho, ale já už jsem stihla ukořistit tři. Proč ne, když je každá tak jiná!



3 komentáře:

  1. Ta poslední fotka je krásná :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Violet je veľmi milá, už som po nej pokukovala v Tescu, ale teraz skôr bábiky predávam ako kupujem, takže som ju tam nechala.
    Každopádne sa jej meno veľmi hodí a urobila si jej krásne fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Violet je krásné jméno a panence sluší. Tvář s dolíčky je milá, také mám jednu. Z poslední fotky je to ta prostřední.

    OdpovědětVymazat