úterý 5. ledna 2021

Projekt na rok 2021 - Z pohádky do pohádky

Vítám vás v novém roce. Za tu dobu, co se zabývám panenkami a háčkováním jejich oblečků, už mám poměrně slušné zásoby. Jak panenek, tak oblečků. Proto jsem se rozhodla letošní rok věnovat pohádkám a příběhům s pohádkovými motivy. Snad se budou líbit. Jako vždycky, v mém případě je opět projekt primárně zaměřený na tvorbu šatiček a různých kostýmů. Ale samozřejmě v něm využiju i dříve vytvořené oblečky.


Kdo si chcete také hrát, můžete se ke mě přidat. A nemusíte si hrát zrovna s barbínkama - můžou to být jakékoliv jiné panenky, figurky, loutky, zvířátka, stavebnice... Opět je jen na vás, jak projekt uchopíte. Jen bych chtěla upozornit, že to není o vymýšlení a psaní pohádek, ale o hraní si s hračkami. Je jedno, jestli použijete hračky kupované, nebo si vyrobíte nějaké vlastní loutky... A stejně tak není důležité, jestli si zahrajete známou pohádku, nebo si vymyslíte vlastní. Zapojit se můžete kolikrát budete chtít... Dokonce nebude vadit, když pošlete odkaz i na své starší příspěvky, které se k tématu hodí. 

Budu se těšit i na vaše příspěvky. Odkazy, prosím, vkládejte do komentářů, obrázek můžete použít jako ikonku (pokud chcete).

Moje příspěvky do projetku:
Mé starší příspěvky, které odpovídají zadání: (pro inspiraci)
K projektu se připojili:



4 komentáře:

  1. Budu se těšit na Tvé zpracování.

    OdpovědětVymazat
  2. To je veľmi zaujímavý projekt :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoje zpracování pohádek je milé a nápadité :-) - moc se mi líbí.
    Je to bezva výzva :-) My jsme s kamarádkou nezávisle na ní připravily hádanku:
    https://tonnerkyedit.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat