úterý 25. února 2014

Basic 001 model 12 - 2010



Už nějakou dobu pokukuju po sběratelských panenkách. Jelikož na tom nejsem finančně zrovna nejlépe a krom toho bych manželovi asi těžko vysvětlovala útratu tisíců za "hračku", tak pro mě připadají v úvahu jen ty nejlevnější kousky z řady "Black label" - v současné době jsou to především řady basic. Jenže ty už jsou na našem trhu značně přebrané. Obzvlášť ty, které by se mi líbily už dávno nejsou k mání. Konečně se mi podařilo objevit e-shop, kde byla nějaká (alespoň pro mě) "zajímavější" panenka z řady basic. V té chvíli bylo rozhodnuto a virtuálním prostorem letěla objednávka. A dobře jsem uděla, protože byla poslední.

Nedočkavě jsem čekala na balíček. Nerada nakupuju přes internet. Sice je to pohodlné, ale nemůžete si věc "ošahat" ani pořádně prohlédnout a tak se občas nevyhnete zklamání. Tentokrát jsem zklamaná nebyla. Panenka je nádherná. Líbí se mi jak barva vlasů, tak účes i elegantní černé šaty, dle mého má asi nejhezčí šaty z celé série. Je z řady basics 001 z roku 2010. I když se o Barbínky aktivně zajímám už přes dva roky, pořád ještě jsem začátečník a tak mi chvíli trvalo, než jsem vygůglila, že má tvář Tango - pro mě bylo hlavně důležité, že má zavřená ústa, což má zatím stále jen minimum mých panenek. A dalším obohacením sbírky je tělíčko typu "muse", pro změnu s vystrčeným pravým bokem (na rozdíl od Valérie, která vystrkuje levý).


Souhrnné informace
Název: Barbie Basic 001 model 12
Rok: 2010
Návrhář: Bill Greenign
Tvář: Tango
Pleť: 
Tělo: Muse
Edice: Black Label

5 komentářů:

  1. Nádherná, je super, že byla ještě někde dostupná. Tato řada u nás už pomalu mizí. Má nádhernou tvář i její výraz, akorát jsem si nedovedla poradit s těmi dvěma cáry vlasů lemující obličej, několikrát jsem jí je upravovala, ale stále to není ono. Tango tvář jsem si zamilovala. Je krásná! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji mám už asi rok, ale neměla jsem tenkrát blog. Svůj původní jsem krátce před tím opustila a než jsem našla nové místo, chvíli to trvalo.

      Vymazat
  2. Gratulujem, je nádherná, mne zatiaľ chýba, takže, ak by ste ju niekto niekde objavili, dajte mi prosím vedieť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, u nás v ČR to byl nejspíš poslední kousek. Našla jsem ji v jediném e-shopu a po mé objednávce zmizela z nabídky.

      Vymazat