středa 21. května 2014

California Girl Summer 2004


Tato panenka se ke mě dostala jako "nucený přívažek" k Sofii, s níž byla prodávána současně. O tuto jsem vlastně ani moc nestála, plážovky mě zatím nijak zvlášť neoslovily. Původně jsem byla odhodlaná ji obratem ruky zase nabídnout dál. Ale když dorazila, tak jsem názor změnila - alespoň na čas. Jednak je dost tmavá, sice to stále ještě není černoška, ale má k ní už dost blízko. Nějakou tmavší panenku už jsem dávno chtěla. A pak má také tvář Sumer z roku 2003, která mi zatím ve sbírce chybí. Co záleží na tvaru nožiček!

Také se mi ji podařilo velmi brzy identifikovat, patří do stejné série jako Felix. Má podomácku šité dlouhé černé šaty, zdobené perličkami. Jsou pěkné, ale podle mého mínění je v nich Laura poněkud nevýrazná, snad právě kvůli tmavší barvě těla. Navíc mi ta večerní róba příliš neladí s jejíma plochýma a bosýma nohama. To znamená, že ze všech mých nových panenek právě Laura dostane své nové šatičky nejdříve.





A jak dopadlo setkání starých přátel?









3 komentáře:

  1. Jéj, tá je krásna :-) Vonia ešte po kokose? Túto sériu mám hrozne rada...krásna je. Ani som nevedela, že ma až tak tmavé vlásky.

    OdpovědětVymazat