úterý 1. července 2014

Barbie a 12 tančících princezen - Blair - 2006


Po každé aukci si říkám, že to letos bylo naposled, že už jsem do panenek vrazila hrůzu peněz a že si zase něco nechám na příští rok. Jenže když se nedávno na Aukru objevila Blair za celkem slušný peníz, neodolala jsem a zkusila štěstí. Tvář Kayla/Lea mi totiž zatím ve sbírce chyběla. Zřejmě už tušíte, podařilo se mi panenku získat.

Jak jsem řekla, je to moje první Kayla a jsem z ní opravdu nadšená. Kam se na ni hrabe Mackie! Celkově je ve velmi dobrém stavu, jen jí chybí šatičky i botičky - přišla ke mě nahá. Půjčila jsem jí fialové princeznovské šaty - růžové totiž pro ni nemám. Původně jsem jí chtěla pojmenovat Xenie. Na fotkách mi připomínala princeznu v podání Dády Patrasové, nebo také seriálovou bojovnici Xenu. Jenže ve skutečnosti působí mnohem něžněji, než obě zmíněné princezny, tak jsem jí nakonec ponechala její vlastní jméno.




4 komentáře:

  1. hezká panenka a krásné fotky v zahradě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to moc krásná panenka a naprosto rozumím tomu věčnému kolotoči, kdy si člověk řekne dost a najednou se něco neodolatelného objeví:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, co to ty lidi popadlo. Mám dojem, že v předchozích letech na Aukru nic moc zajímavého nebylo, nebo to bylo předražené. Letos jsou tam samé hezké věci. Blair jsem kupovala asi před měsícem a od té doby už stojí ve frontě na článek dalších 6 cácorek.

      Vymazat