úterý 8. července 2014

University Barbie NC State - 1996


Není to tak dávno, co mi na Aukru padla do oka jemná zlatovláska s tváří Superstar. Doslova jsem se do ní zamilovala na první pohled. A tak není divu, že jsem se pokusila ji koupit, což se mi podařilo. Vlastně o ni ani příliš velký zájem nebyl. V tu chvíli mi vůbec nevadilo, že nemám tušení o jakou panenku by se mohlo jednat. Však by nebyla první ani poslední neznámou, která se u mě zabydlela! Přesto jsem se po jejím obdržení pokusila ji identifikovat. Marně. Postupně jsem zadávala do googlu všechny podobné panenky z katalogů a porovnávala fotografie s tou, kterou jsem držela v rukou. Nebyla to žádná z nich. Dospěla jsem k názoru, že bude mít vyměněné tělíčko a pomaloučku zkoušela i ostatní panenky s tváří Superstar. Opět bez úspěchu.  

Přesto asi 3 týdny od nákupu na mě panenka vykoukla z internetu. Jako obvykle jsem hledala nějakou jinou. Jsem si jistá, že je to jedna ze série University Barbie. Bohužel už si nejsem tak jistá tím, která konkrétně. Z těch, které mají lepší fotografii se mi nejvíce podobá na NC State z roku 1996, ale klidně to může být i nějaká jiná. Jsou si totiž velmi podobné, vlastně se liší jen barvou očních stínů a některé také odstínem červené na rtech. Jenže porovnávat barevné odstíny panenky s fotografiemi na netu je dost obtížné.

Jak jsem předpokládala, panenka je přetělená. Původně měla kloubové tělíčko. Je to škoda, ale snad se mi časem podaří sehnat pro ni nové tělo.

Přišla ke mě oblečená do bleděmodrých šatů s květinovým vzorem. Šatičky původně patřily Terese z kolekce Fashionistas z roku 2012. 






2 komentáře:

  1. krásná panenka, má moc milou tvářičku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem ku krásavaci! Pozerala som to a myslím, že ste ju identifikovala dobre.
    Mne sa na BB tele páči viac. Nakoľko také telo ako má mať ona je síce super kĺbové, ale veľmi rýchlo sa ohrá a bolo by ho teda kúpiť v 100% stave (ja mám jednu bábiku s takým telom úplne novú a jednu hranú a je to obrovský rozdiel)

    OdpovědětVymazat