úterý 18. listopadu 2014

Basic 002 model 3 - 2011


Lindu jsem koupila už někdy v srpnu. Ale teprve minulý týden ke mě dorazila. Prodávající byla totiž z  Brna a já chtěla ušetřit pár korunek za poštovné, tak jsem si poslala tátu, aby mi ji vyzvedl. Jenže pak jsem se dlouho do Brna nedostala a ani naši k nám, takže jsem si na ni musela trpělivě počkat.

Linda byla sice úplně nahá, ale zato v perfektním stavu. Barbie Basic jsou na Aukru poměrně často, ale bývají obvykle přetělené na fashionistas tělíčko. Nic proti kloubíkům, ale já dávám přednost původním tělíčkům.  Když se tedy objeví nějaká nepřetělená za rozumnou cenu, zkouším štěstí. Tentokrát se mi podařilo panenku získat a rozšířit tak řadu svých sběratelských panenek - aktuálně jich je 5 z toho 4 Basic.

Linda je z džínové kolekce, takže jsem jí zkusila džíny. Všem mým playline panenkám jsou malé, ale této padly, jen jsou trošku kratší (tříčtvrťáky). Topík je opět tak titěrná věcička, že jsem během chvilky u televize vytvořila jeho napodobeninu. A hurá fotit, dokud je ještě trošku hezky!





Souhrnné informace
Název: Barbie Basic 002 model 3
Rok: 2011
Návrhář: Bill Greening
Tvář: Steffi
Pleť: 
Tělo: Muse
Edice: Black Label

8 komentářů:

  1. tak k tejto bábike ti naozaj gratulujem. Je to jedna z dvoch basic, ktoré som tiež chcela. Lenže aj ja chcem originál telo a ako si sama zbadala telo muse je štíhlejšie - ja šijem a chcem mať bábiky s podobnou postavou. Tak som si obstarala midge s domu snov/ tiež tvár steffi/ Obliekla si ju pekne - nohavice som myslela že sú originál. Vyzerá naozaj dobre... tinka77http://tinka77.blog.cz/

    ešte som ti vložila pod nicol odkaz - nie je to ona ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. I když bych za tu cenu koupila asi každou BB, za tuhle konkrétně jsem obzvlášť ráda.
      Džíny jsou krátké a je to vidět. Původně patřily nějaké jiné panence, asi s tím nižším tělíčkem. Přišly v jednom větším balíčku. Jiné zatím nemám a chtěla jsem ji představit v outfitu alespoň trošku podobném originálu.

      Vymazat
  2. hezká, přetělené panenky mě také často odrazují od koupě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chci mít sbírku pestrou, jak tvářemi, tak i typy tělíček.

      Vymazat
  3. Jitko, srdečne gratulujem :-) Ja som túto bábiku kúpila tiež tento rok, našťastie sa mi podarilo práve z ČR úplne originál v krabičke. Je super, že je zachovalá a na originál telíčku. Mne sa síce spočiatku MM telíčko nepáčilo, prišlo mi neskutočne vychrtlé a tak som v svojich začiatkoch Basics dievčatá obchádzala, teraz by som si za to vedela natrieskať.
    Gratulujem ku krásnej Steffie. Pre mňa jedna z najkrajších, hoci aj moja Skajka je úžasná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Mě nevadí, že není originál zabalená a už vůbec mi nevadí, když je nahá. Nahá se dá koupit za polovic a to je u některých panenek dost velká úspora. A já mám aspoň námět na háčkování nových oblečků.

      Vymazat
  4. No to je jasné, ja som bola prekvapená, že som ju zohnala v "domácich" podmienkach ešte nerozbalenú. Ja kupujem takto bábiky len z jediného dôvodu, že sa mi už viackrát stalo, že hoci napísali ľudia, že sú v poriadku, neboli :-( A nakoľko ja mám obe ruky ľavé, tak som rada, keď majú svoje oblečenie, ale ide mi skôr o pôvodný stav bábiky. Keď nejakú z druhej ruky, tak najradšej od Ivky, lebo ona je naozaj poctivá a všetko mi dopodrobna opíše.
    Ale úspora to je, to sa musí nechať. Preto niekedy ani ja neodolám a kúpim aj bábiku z druhej ruky, napríklad pri Courtney to bola kúpa roka. Bábika je prekrásna, v 100% stave a bola za pár korún.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I mě se to občas stává. Ale už jsem se naučila to trošku odhadnou. Když si nejsem jistá, napíšu si o lepší fotky nebo i o značení na zádech a hlavičce. Občas prodávající tvrdí, že je panenka origo a dá tam mázlý fotky - z toho to pak nepoznáš. Raději do takového obchodu nejdu a počkám si na jinou...

      Vymazat