úterý 24. února 2015

Barbie 12 tančících princezen - Hadley a Isla


A dostáváme se pomaloučku k letošním přírůstkům. Dlouho jsem zvažovala, zda tančícím dvojčatům věnovat každé vlastní článek, nebo je dát společně do jednoho. Nakonec jsem se rozhodla pro druhou variantu. Když napíšu o jedné, nebudu už mít co říct k té druhé. Panenky jsou totiž prakticky identické. Liší se jen barvou vlasů a šatů. Mají dokonce i stejnou malbu tváře, takže jsou to skutečně dvojčata. Co mě potěšilo, že tělíčko mají zrcadlově, tedy přesněji nohy. Na fotografiích jsem si toho nepovšimla, teprve naživo.

Dvojčata jsou asi jedny z nejsnáze dostupných panenek z 12 tančících princezen. Vídám je na různých inzertních i aukčních serverech ať už společně nebo každou zvlášť. Ty moje jsem zakoupila jako set od jedné prodávající. Tedy jsou obě i ve stejném stavu. Nemají stojánky a zřejmě proto byla cena o dost nižší, než obvykle a tím pádem pro mě vyhovující. I když jsem se trošku obávala, jestli nebudou i  nějak poškozené, když je cena tak nízká. Naštěstí jsou obě ve velmi dobrém stavu a já z nich mám opravdu radost.










4 komentáře:

  1. Sú rozkošné obidve, také jemné - romantické. Umňa sa zabývavajú také výraznejšie dominantnejšie typy. Asi aký pán taký.....tinka77

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, každý máme jiný vkus. Já, jako sběratelka, se snažím získat různé typy panenek. Ale i sběratelé mají některé typy oblíbenější než jiné - mě nevyjímaje.

      Vymazat
  2. Jitunko, srdečne gratulujem :-) Máš ich v nádhernom stave. Ja som presne z rovnakého dôvodu urobila pre obe jednotný článok :-) Sú krásne a urobila si im nádherné fotky. Veľmi sa mi páči ako si ich baletne nastylovala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Sice jsem chtěla ještě i jiné fotky, ale prostor mi to neumožnil - jsou focené na úzké poličce.

      Vymazat