úterý 3. února 2015

Glam Summer - 2007



Poslední z panenek, které jsem si z velkého předvánočního nákupu ponechala, je Samanta. I když není zrovna v nejlepším stavu, ale zase na rozdíl od předchozích panenek má super vlásky.  Dlouho se mi ji nedařilo identifikovat, velmi se podobá FF Summer z roku 2008, jejíž krásné fotky můžete vidět u Hanneton. Ta moje má stejný účes a stejné oči, ale stíny kolem očí má jiné a rty má světlounké, téměř nevýrazné. Také tělíčko má obyčejné belly-buton bez kloubů. Už-už jsem si začínala myslet, že je přetělená a barvičky v tváři, že nejspíš trošku vybledly. Ale trpělivost se vyplácí, nakonec na mě vykoukla z nějakých zahraničních aukčních serverů. Fotky sice nebyly nejlepší, ale myslím, že je to ona. Ostatně měla jsem k ní i ty její šatičky..

Jak už jsem zmínila, tělíčko má v dost špatném stavu. Má dost poškrábanou ruku a při zevrubnější prohlídce jsem objevila, že má naštípnutý krček. Zatím to drží, ale časem se budu buset poohlédnout po náhradním tělíčku - z těch, co mám momentálně doma na prodej, se žádné nehodí. Ale věřím, že časem najdu tělíčko odpovídající barvy, zvlášť když se jedná o obyčejné BB.







7 komentářů:

  1. Bábika je pekná,ale ešte viac ako ju obdivujem tvoju schopnosť bábiku správne zaradiť. Hodne si sa toho naučila. Úprimne ja by som to nevedela. tinka77

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji. Zpočátku to bylo těžké, ale jak člověk pořád prohlíží nějaké blogy a obrázky s panenkama, tak už trošku tuší, co zadat do googlu, aby našel, co hledá.

    OdpovědětVymazat
  3. Je nádherná :-) Ja som mala kedysi tiež jednu Summer, ktorú som nevedela identifikovať. Podarilo sa mi to práve vďaka tebe Jitka :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji. To mě těší, že jsem mohla být nějak nápomocná. I mě při identifikaci hodně pomáhají blogy ostatních sběratelů.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkná a taky se mi pozdávalo, že je velmi podobná té, co má Hanneton. Po ní jsem právě taky pošilhávala, jeden český eshop ji má stále v nabídce za super cenu, ale vždycky zvítězí nějaká jiná slečna. :-)

    OdpovědětVymazat