úterý 17. března 2015

2013 - Look Red Carpet

Když se objevily první obrázky Look-série, zalíbily se mi tam hned dvě panenky. Tu jednu jsem si moc přála a doufala jsem, že se mi ji podaří koupit. O té druhé jsem uvažovala, ale už to nebyla taková láska - určitě by mě netrápilo, kdyby se ke mě nedostala. 


Jako první jsem si někdy v létě koupila Auroru v zelených šatech s tváří Aphrodite. Sice jsem původně chtěla Gooddess, jenže tu neměli a tvrdili, že už ani nebude. Zelená Aphrodite pro mě byla druhou nej z této série a tak jsem vzala alespoň ji. A jak už víte, koncem roku se objevily všechny i v našich obchodech. Na Slovensku asi o trošku dřív, protože Niky tam pro mě koupila moji vysněnou Gwen a poslala mi ji. Měla jsem samozřejmě obrovskou radost. 


Každou zvlášť jsem vám už představila v samostatných článcích. Pokud si je chcete připomenout, dostanete se na ně přes obrázky. Nyní se vám představí společně.






Prozatím nemám v úmyslu tuto sérii doplnit o zbývající dvě panenky. Moje finance jsou omezené a priority mám trošku jinde.  Ale jak se říká: Jeden nikdy neví. Třebas časem.... Uvidíme....


6 komentářů:

  1. Sú obe prekrásne :-) Mne sa najprv najviac páčila ružová Mackie, ale najväčšie očarenie prišlo s blond Aphrodité, som si nikdy pred tým nevšimla, že je tak nádherná.
    Dievčatám si urobila krásne fotky. To mi pripomína, že by som aj ja mala túto sériu nafotiť :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nemůžu říct, že by se mi některá nelíbila. Na tvých fotkách jsou opravdu překrásné. Jen na tom nejsem finančně zrovna nejlíp a musím si vybírat. Když si nějakou dražší koupím, pak dlouho nemám na jinou... Většinou si kupuju 2 nové panenky za rok, ostatní jsou z druhé ruky.
      A mezitím se objevily další, které bych chtěla víc.

      Vymazat
  2. sú krásne. Nedá sa mať všetko, bohužiaľ Bolo by toho priveľa. Máš aspoň dve krásky z tejto série. Mne sa páčila najviac tá v modrom overale, ale nešijem na muse telo, tak som si ju nekúpila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je taky pěkná, ale já chtěla tmavovlásku. Blondýnky v té době byly u mě ve velké přesile. Teď už jsou stavy celkem vyrovnané.

      Vymazat