úterý 27. října 2015

Barbie 12 tančících princezen 2006 - Fallon


Tančící princezny se mi pomaloučku kompletují. Už jich mám šest (polovina z celkového počtu) a k nim i ševce Dereka. Dnes bych vám chtěla představit princeznu Fallon. Jako většina mých panenek je z druhé ruky, ale ve velmi dobrém stavu. Dokonce má i své taneční botičky. Bohužel šatičky jí chybí a prodávající je nahradila růžovými šaty od baletky-Růženky. Zvažuju, že jí dám šatičky od Zorky, protože svým stylem a střihem připomínají šatičky z 12 tančících princezen. Ale pro fotografování jsem ji prozatím ponechala tak, jak přišla.






Teď by se hodila také společná fotka, ale nechtělo se mi s tím aranžovat. Minulý týden jsem neodolala a koupila obrovský balík (opět hraných) panenek. Mezi nimi jsou i další tančící princezny. Takže společnou fotku jim udělám až i ty nové trošičku zcivilizuju. Dnes už jich tedy mám ve skutečnosti 11 a tím pádem se poslední z nich - Ashlyn dostává oficiálně na můj wishlist (bylo by vážně škoda, kdyby nebyly komplet).


5 komentářů:

  1. Máš to moc pěkně nafoceno. Milada

    OdpovědětVymazat
  2. Jitunko, srdečná obrovská gratulácia. Ja ich mám zatiaľ len sedem a z celého <3 ti Ashlyn prajem. Táto Tango ma nesmierne oslovuje. Je prekrásna. Fallon je tiež nádherná. Všetky sú prekrásne a asi najviac puknem závisťou, keď budeš predstavovať Edeline.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Nikky. Nemám v úmyslu ji nijak shánět, věřím, že si cestu ke mě najde sama stejně jako ty ostatní. A věřím, že se dostanou i k tobě, moc bych ti je přála.

      Vymazat
    2. Ďakujem Jitunko, priznám sa, že tiež sa po nich neoháňam, zrejme preto ich nemám viac, ale keby že nejakú uvidím pri brúzdení netom, tak vezmem :-)

      Vymazat
  3. tinka77 Na tanečnicu je trošku vážna, ale inak veľmi pekná bábika. Držím palce, aby si ich mala čoskoro všetky

    OdpovědětVymazat