úterý 19. dubna 2016

Malibu Barbie 1971


Lucy už mám nějaký ten čas doma. Tuším, že od září nebo října, kdy jsem ji za pár kaček koupila na Aukru. Není zrovna v nejlepším stavu. Ale za tu cenu a s ohledem na její stáří - myslím, že to byl docela dobrej kauf. Kupovala jsem ji především kvůli tvářičce, kterou jsem podle údajů v inzerátu snadno identifikovala jako Stacey. Teprve doma se mi podařilo určit, že se jedná o Malibu Barbie z roku  1971, dokonce původní - tedy žádná pozdější replika. O to větší cenu pro mě má i když je ostříhaná.

Uháčkovala jsem jí repliku původního oblečení a to jak bleděmodré bodýčko, tak i žlutý komplet. Oba outfity jsem doplnila kloboučky, aby se alespoň trošku schovaly chybějící  vlásky.









Na závěr mám pro vás jednu otázku. Stále se nemůžu rozhodnout, jestli jí vlásky renovovat (tedy vyměnit) nebo ji nechat tak jak je. Za všechny vaše názory a důvody děkuji, ať už se nakonec rozhodnu jakkoliv.

5 komentářů:

  1. bábika je očarujúca najmä v tom žltom kostýme. Ja by som ju asi prevlasila tinka77

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem, je to naozaj vzácnosť, že máš úplne prvú Malibu Barbie. Má krásnu tváričku.S vláskami neviem. Na jednej strane by som bola za, na druhej strane takú farbu a materiál, ako majú tieto staré bábiky je asi dosť ťažko zohnať....no každopádne, nech sa rozhodneš akokoľvek, Lucy je nádherná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Jsem na tom podobně. Na jedné straně bych ji chtěla mít pěknou a na té druhé si říkám, jestli bych jí tím neublížila.

      Vymazat
  3. Moc gratuluji to je paráda mít takovou panenku ve sbírce:-) Co s vlasy to je těžký převlasení by ji prospělo ale na druhé straně originál je originál i když je ostříhaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor. Zatím zůstane tak jak je, nemůžu se totiž pořád rozhodnout. Máš pravdu: Originál je originál.

      Vymazat