úterý 23. srpna 2016

The Look Sweet Tea 2016


Karlička (jak se jí říká mezi sběrateli) byla mojí láskou na první pohled. Líbila se mi už na promo a doufala jsem, že se ke mě dostane. Přesto v té době mezi sběrateli o ni nebyl velký zájem, spíš dávali přednost ostatním dvěma ze série. Proto jsem vlastně čekala s nákupem tak dlouho - chtěla jsem ji pro jistotu napřed vidět. Nakonec jsem stejně neodolala a koupila ji i naslepo. Viděla jsem totiž spousty fotek u jiných sběratelů, kteří na pěli samou chválu a čím dál více se mi líbila.

Nezaujala mě jen novým typem tváře. Těch ostatně poslední dobou vypustil Mattel do světa velké množství. Především se mi líbil její lehce melancholický výraz. Je to něco zcela jiného než rozzářené úsměvy jiných panenk. Navíc působí tak křehce... 

Její jméno byl trošku oříšek. Karla se mi nehodí k její jemné kráse. Karolínku už mám, stejně tak Šarlotu, což je jiná varianta tohoto jména. Jiné jméno si pro ni zase nedovedu představit, prostě už ji mám zažitou jako Karličku. A tak jsem to jméno alespoň trošku poangličtila...













3 komentáře:

  1. Tak sa ti splnil zase jeden sen. Pekne si Karly nafotila

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem k splněnému snu Jitku. Len ťa poopravím, medzi zberateľmi je táto bábika veľmi obľúbená a je po nej vysoký dopyt, tým, že je to prvá dostupná Barbie s tvárou Karl Lagerfeld :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že je dost v oblibě. Jen si vzpomínám, že v diskuzi u některého z prvních promo se všichni rozplývali spíš nad Mbili.

      Vymazat