úterý 23. května 2017

Fifth Harmony Camila Cabello 2015


Nejsem fanouškem této skupiny, vlastně ji ani neznám. Kamilu jsem chtěla hlavně kvůli tvářičce Kylie, která zatím není příliš častá a na normální panence už vůbec. Myslím, že u nás se tato série ani neprodávala, takže nebyla jiná možnost, než nákup z druhé ruky. Naštěstí je panenka jako nová, jen má vyměněné šatičky. I tyto jí však velmi sluší.





PS: Moc se omlouvám, ale fakt nestíhám, dokonce i panenky fotím na poslední chvíli. 2.5. jsem nastoupila do nové práce, která mě moc baví. Problém mám zatím s dojížděním, což znamená, že jsem denně mimo domov 11 hodin. Původně jsem se na to dojíždění těšila, že budu mít čas v autobuse háčkovat, ale zatím si spíš zvykám na nový režim a v autobuse obvykle podřimuju, abych doma byla aspoň trošku použitelná. To znamená, že nestíhám pracovat na hudebním projektu. Sice mám pár věcí připravených, ale ještě potřebují nějaké úpravy nebo doplňky...

4 komentáře:

  1. Tak to je celkom dosť byť 11 hodín mimo domov. Nevadí, že nestíhaš hudobný projekt. Môžeš ho tiež vynechať . Bábika je zaujímavá.

    OdpovědětVymazat
  2. 5th Harmony sa u nás nepredávali, lebo u nás táto skupina nie je veľmi známa, aj keď dosť dlho išla v rádiu od nich pesnička Worth it, o ktorej som dlho ani nevedela, že to spievajú práve ony :-D Camila je pekná, ja mám doma Lauren.

    OdpovědětVymazat
  3. Půvabná tvářička a šaty Kamile moc sluší. Přeji ti, abys byla v práci spokojená.:-(

    OdpovědětVymazat
  4. Správný smajlík :-) Jsem popleta.;-)

    OdpovědětVymazat