úterý 4. června 2019

Neznámá Asha


Při pokusu o identifikaci této panenky jsem se pěkně zapotila a stejně jsem nic neobjevila. Nejvíce se podobá dvěma panenkám s téměř identickou malbou tváře Surf's up Beach Nikky z roku 2008 nebo Riviera Nikky z roku 2009. Obě tyto panenky však mají v očích tři bílé čárky, ta moje má čtyři. Má plážové tělíčko s plochýma nohama, nehty na nohou jsou nabarvené růžovou přibližně stejného odstínu jako rty. Bohužel, když nevím, co je zač, nemůžu jí ani dopřát repliku původních plavek, což mě asi mrzí nejvíce. Proto jsem ji zatím dala jedny přebytečné ze zásob, ať tu není za hanbářku.






4 komentáře:

  1. No, neviem, či nebude v tomto prípade pretelená alebo výrobná vada, lebo Ashe s plážovými nohami sú len 4 - Caligirl 2005, Beach Fun 2006, Surf Up 2008 a Riviera 2009, na ktorú by to maľbou úplne sedelo mimo tých čiaročiek v očiach, aj ten melír vo vlasoch mi podľa tvojej fotky vyzerá rovnako.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak som sa pozrela na zväčšenú fotku do tváre a je naozaj tej Riviere veľmi podobná, ale Riviera má ten fialový tieň pod celým okom, kdežto táto tvoja nie. Takže buď je pretelená alebo je z nejakého dvojbalenia alebo doplnkového setu alebo niečo také.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že je přetělená by mi až tak nevadilo. Mě nejvíc vadí, že jí nemůžu udělat správný obleček. Jenže zatím jsem žádnou panenku s takovou malbou nenašla a to jsem prolezla kde-co.

      Vymazat
  3. Ja ti rozumiem, kvôli telu mi tiež hneď napadli plážovky, ale fakt neviem, keďže to pokojne môže byť nejaká AA verzia bábiky, to je ťažko, možno v nejakej medzinárodnej babikovskej skupinke. Fakt neviem.

    OdpovědětVymazat