úterý 7. dubna 2020

Talk with me Barbie 1997


Tato panenka je poměrně raritní. Proto jsem ji také koupila. Podle všeho se jedná o upravenou tvářičku Superstar, která má pootevřená ústa. Údajně s nimi může i lehce hýbat a napodobovat tak skutečné mluvení. Bohužel na úkor této funkce je hlavička absolutně nepohyblivá. Ano, panenka skutečně může mluvit a dokonce může i oslovovat svou majitelku jménem. K tomu slouží CD-rom s jehož pomocí lze panenku naprogramovat, aby říkala přesně to, co chcete. Nevím, zda je to možné i v češtině, jednak jsem k panence CD nedostala a zatím jsem do ní ani nevložila baterie, abych zjistila, jakým jazykem vlastně mluví. Ostatně to pro mě není až tak důležité. Bez CD prý říká jen větu: "Ahoj, pojďme k počítači a hrajme si!" Jinak je nádherná. V originále má mít oblečený růžový komplet a zlato-růžové sáčko. Přiznám se, že se mi nechtělo s tím háčkovat a tak jsem ji oblékla do velmi podobných kalhot. Růžový top nemám, ale nahradila jsem jej růžovými minišaty.





5 komentářů:

  1. To je fakt raritka, vidím ju prvýkrát, tak som si ju musela trochu pogoogliť :-) Možno je to niečo medzi Superstar a GG, keďže mne viac ide do GG. Aký má rok na hlavičke? Je veľmi pekná a obliekla si ju super podľa mňa :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude to přepracovaná Superstar, na hlavičce má 1976/1997. Ale ty ústa jsou skutečně zajímavá. Navíc má nádherné vlasy.

      Vymazat
  2. Tak potom je to jasná modifikovaná Superstar, keďže tam má aj rok Superstar. Celá bábika je zaujímavá, poznám iné rozprávacie, ale túto fakt vidím prvýkrát :-) Takže ti za rozšírenie obzorov veľmi ďakujem.

    OdpovědětVymazat