úterý 17. listopadu 2020

DOTW Kanada 2013


Letos jsem si koupila několik panenek ze zdařilé kolekce Dolls Of The World. Ovšem Kanaďanka v plánu nebyla. Jenže, když jsem ji v hračkářství zahlédla ve výprodeji za tak nízkou cenu, nedokázala jsem odolat a odnesla si ji domů. U některých tváří si nikdy nejsem úplně jistá, co jsou zač. Tohle byl ten případ. Navíc nemá ani zezadu na hlavičce vyražený rok, takže se mi hůře určovala. Ale většina sběratelů tvrdí, že se jedná o tvář Superstar z roku 1976. To je naprosto super! Vždycky jsem si myslela, že Superstar (jako jednu z  mála) poměrně bezpečně poznám, ale tahle s moderní malbou mě zmátla.

Návrháři ji oblékli do uniformy Kanadské jízdní policie, která ji velice sluší. Jde jí dobře k vlasům. Celkově se mi moc líbí a určitě koupě nelituju.







Souhrnné informace
Název: DOTW Canada
Rok: 23.5.2013
Návrhář: Linda Kyaw
Tvář: Superstar
Pleť: Nostalgic
Tělo: Shani
Edice: Pink Label

3 komentáře:

  1. Gratuluji k další krásce, která přibyla do Tvé sbírky. Má milou tvářičku a nádherné zrz vlasy.

    OdpovědětVymazat
  2. Táto Kanada je moja srdcová záležitosť a je to naozaj Superstar. Moja to má aj vyrazené na hlavinke :-) Ono, tváre je dobré rozoznávať podľa čŕt, napr. Superstar má pomerne okrúhlu bradu oproti GG.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s tím rozpoznáváním tváří mám problém i u lidí. Občas mám problém rozpoznat i vlastní děti na hromadných fotografiích.

      Vymazat