úterý 29. července 2014

Fashion fever Barbie 2007



Představuji vám další panenku z posledně koupené sady - na společné fotce je oblečená jako roztleskávačka. Ale tento kostým vám někdy jindy předvede nějaká jiná cácorka. Poměrně rychle se mi ji podařilo určit jako FF Barbie z roku 2007. Pojmenovala jsem ji Tiffany.


Už na společné fotografii jsem měla dojem, že nemá tvář GG. Ale jistá jsem si tím nebyla. K mé radosti se však moje domněnka potvrdila, protože hlavička je datovaná 2005 - tedy tvář Barbie/Teresa, kterou jsem zatím neměla (ano, ráda bych postupně sesbírala všechny tváře i když v některých případech je to téměř nemožné). Nevím, jak dlouho se tvář používala, ale v současné době už se nepoužívá.

Původně by měla mít bleděmodré šaty, zdobené v pase perličkami nebo kamínky. Ty nemám, ani žádné podobné, takže jsem jí půjčla jedny od Fashionistas, prodávaly se samostatně. Myslím, že jí sluší. Původní účes měla už rozčesaný, má hodně husté vlasy, takže jí kolem hlavy dělají bohatou hřívu a působí to nepřirozeně. Zkusila jsem je vzadu sepnout sponečkami, aby se účes podobal tomu původnímu a musím říct, že jí to prospělo.







3 komentáře:

  1. Srdečne gratulujem k novej krásne, k jej identifikácii a aj k novej tvári v zbierke. V originály má krásne šaty, podobné ako moja Danielka. Teším sa na predstavenie ďalších krásavíc z balíčka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Šatičky už pomaloučku vyrábím, tedy napodobeninu.

      Vymazat
  2. pěkná panenka a moc krásné fotky :-)

    OdpovědětVymazat