úterý 15. července 2014

Shakira 2002


Před časem jsem se na Aukru opravdu rozšoupla. Za celých 230 korun jsem pořídila sadu šesti panenek Barbie plus dvě malé a jednu divnou. Prodávající nebyla příliš sdílná. Na dotaz, jak jsou panenky značené na hlavičkách, mi odpověděla, že až na tu mrňavou růžovou princezničku jsou všechny Mattel. Z toho jsem moc moudrá nebyla a dlouho váhala, jestli do tak riskantního podniku vůbec jít. Z fotky toho moc poznat není. Byla jsem si jistá jen Soft-body Terezou a tou v modrých šatech s hvězdami. Ani o jednu z nich jsem moc nestála. Chtěla jsem hlavně tu se zavřenými ústy, roztleskávačku a malého chlapečka. Ovšem jen za předpokladu, že jsou to skutečně Mattelky.
Rozhodla jsem se teprve, když v aukci přihodil jeden "profláknutý" kšeftman s Mattelkama. Když o ně stojí ten, tak asi nějakou cenu mají. A krátce před koncem napsala svůj příhoz. Trumfla jsem ho jen o 35 korun, asi byl pěkně naštvaný.

Netrpělivě jsem čekala balíček. Konečně dorazil a já se mohla pokochat pohledem na ty krásky. Paní nelhala, skutečně byly všechny Mattelky. Hned jsem sedla k netu a začala hledat, co za "poklady" se mi podařilo získat. Jako první se mi podařilo identifikovat Shakiru. Tento objev mi udělal obrovskou radost. Sice je to jen playline verze, ale jsem za ni moc ráda. Je ve velmi dobrém stavu, jen má mírně prořídlé vlásky, ale nic hrozného. Tvář má Kayla/Lea. Tu už sice jednou mám, ale novým přírůstkům se vůbec nebráním, protože se mi moc líbí.

Šatičky, které měla na sobě, se mi k ní příliš nehodily. Působila v nich poněkud usedle. Vybrala jsem jí tedy jiné. Štítek sice nemají, ale to nic neznamená, protože ho nemají ani mnohé z ostatních šatiček, o nichž vím, že jsou z dílny Mattel.







5 komentářů:

  1. Gratulujem! No ja viem určiť z tej fotky, že 4 sú Mattel: roztlieskavačka, Shakira, Slumber Party Teresa, Starlight Fairy Barbie...skvelý úlov za takú super cenu!
    Shakirra je nádherná, len tá vážna tvár K/L mi k osobnosti speváčky vôbec nejde :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas takový znalec nejsem a často se mi pletou tváře (i v reálném životě hůř poznávám známé).
      Roztleskávačka je sice Mattelka, ale jiný typ. Od roztleskávačky má jen obleček.

      Vymazat
  2. Gratuluju k Shakiře, to je moje oblíbená Barbie ve všech provedeních. I ty ostatní jsou zajímavé. Vybrala jsi jí hezké šaty.

    OdpovědětVymazat
  3. taky blahopřeju, někdy se ten risk vyplatí, já na to nemám odvahu a nechci, aby se mi hromadily doma panenku, o které nestojím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty, o které nestojím, obratem ruky prodávám, ani je na blogu nepředstavuju. Taky nechci, aby se mi panenky příliš hromadily.

      Vymazat