úterý 5. srpna 2014

Starlight Fairy Barbie - 2001


Tuto panenku jsem měla v úmyslu obratem ruky prodat a tudíž ji ani nepředstavovat jako součást své sbírky. Nejsem totiž příznivcem různých napevo zabudovaných doplňků, které překáží oblékání šatů. Jenže její "světelná" sukýnka se zalíbila Adámkovi a prosil mě, abych ji neprodávala. A tak u mě nakonec zůstává, aspoň na nějaký čas.

Má tělíčko typu TNT, které v pase doplňuje kruh se třemi rameny, které zdobí hvězdy. V nožičkách má potom skryté baterie a tlačítko, po jehož sepnutí se pás roztočí a hvězdy na něm rozsvítí. Bohužel z hvězd už svítí jen jediná. Jak říkám, tyhle udělátka nemám ráda, protože omezují možnosti převlékání panenky. V kombinaci s GG tváří je to tedy stále jasná adeptka na odchod - někdy v budoucnu až Adámka omrzí.. I když ... Její tvář se mi docela líbí i přesto, že se jedná o GG. Ale tělíčko bych rozhodně chtěla jiné, možná si ji časem přetělím a nechám. Ještě si to rozmyslím.

Až na ty nesvítící hvězdičky je v perfektním stavu. Přišla ke mě v originálních šatečkách a nechybí ani botičky. Má původní šperky až na prstýnek, který chybí.



4 komentáře:

  1. Je krásna, sama som nad ňou kedysi premýšľala, má krásnu maľbu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Odhaduju, že u mě zůstane asi dva roky, pak už bude Adámek větší a hry s panenkama (byť s technickými doplňky) ho nejspíš omrzí. Do té doby si rozmyslím, jestli ji prodám, nebo přetělím na nějaké jiné tělíčko.

      Vymazat
  2. obličejíček je moc milý, ale souhlasím, taky se mi nelíbí taková tělíčka jako stroj :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, obličejík má miloučký, ale to je asi tak všechno. A GG tváří mám docela dost. Ještě uvidím, co s ní nakonec podniknu.

      Vymazat