úterý 23. září 2014

Fashion Fever Barbie 2007

Když jsem získala Tiffany, moc se mi líbily její původní šatičky a rozhodla jsem se hned pustit do výroby repliky. Naštěstí jsem měla doma vhodnou přízi, skoro stejnou barvu jako originální šaty. V originále jsou šaty dvojité, ale přitom lehoučké. V háčkované verzi by byly příliš objemné a působily by těžce, proto jsem udělala jen jednu vrstvu. Korálky v pase by měly být stříbrné, ale já použila skleněné čiré. Jsou sice méně nápadné, ale myslím, že celý outfit zjemnily. Jsou navlečené na přízi ještě před háčkováním a postupně zapracované do jednotlivých sloupků.

Kromě šatů jsem se pokusila zrekonstruovat i původní účes. Sice jsem našla na netu málo fotografií, abych si udělala přesnější obrázek, ale s rozpuštěnými vlasy se mi prostě nelíbí.





 A ještě obrázek z netu, podle kterého jsem se inspirovala:


2 komentáře:

  1. Jitka, dokonalá práca! Podobne ako plavky pre Glam Beach Teresu, dokonalá replika :-) Aj účes sa mi takto páči viac, veď Barbie s rozpustenými vlasmi je milión :-)
    Krásne fotky. Podobné šaty ako tvoja Tiffany má aj moja Danielka a ako som mala možnosť odpozorovať aj kopa iných FF dievčat :-)
    Gratulujem ešte raz, skvelá práca!

    OdpovědětVymazat