úterý 2. září 2014

Fashionistas Barbie - 2013


Když jsem objednávala Auroru, prohlédla jsem si i ostatní panenky v nabídce. Na Gooddess jsem totiž měla připravených skoro 700 a tak mi více než dvě stovky zbyly. bylo by škoda je taky neutratit. Objevila jsem ještě fashionistas panenku za pouhých 125,- Kč - kdo by odolal kloubíkům za takovou cenu? Z popisu jsem moc moudrá nebyla - na obrázcích byla série z roku 2012, ale skladem měli "blondýnku ve zlatých šatech". Žádná taková na obrázcích nebyla. Ta, co jsem našla na netu, patřila do série z roku 2013 a měla tvář GG, o kterou příliš nestojím. Připadlo mi podivné, že by poměrně nová panenka stála tak málo, ale stejně jsem to riskla - kloubové tělíčko za takovou cenu seženu jen těžko. Takže jsem ani nebyla zklamaná, když jsem zjistila, že je to skutečně nejběžnější blonďatá, modrooká GG. Mohla bych ji sice obratem ruky (nerozbalenou) prodat za tři stovky... Ale ne! Nechám si ji a uvidím, co s ní dál podniknu - možná se mi jednou bude její tělíčko hodit. A pak zatím moc takhle pohyblivých panenek nemám.



Diana působí na první pohled velmi luxusně. Zlaté šaty s obrovskou zlatou sponou v pase jsou tak úzké, že téměř nemůže udělat krok. Vlásky asi budou potřebovat umýt, pramínkují se jako by byly mastné. Stříbrné pramínky jen podtrhují luxusní vzhled. Nemá žádné šperky, což je snad i dobře, jen obrovský zlatý prsten. Kabelka vypadá jako šperk a kdyby se navlékla na řetízek či šňůrku, mohla by zdobit i krk malé slečny. A mám radost z botiček: Jednak jich nikdy není dost a pak vysoké jsem dosud žádné neměla.






3 komentáře:

  1. U nás sa táto séria predáva v Kiku :-) Najviac sa mi páči práve táto. Je z nich taká najnormálnejšia. A kĺbové telíčko za takú cenu, tak to naozaj nie. No ono, ak píšu blond Barbie a je playline, tak je 90% šanca chytiť GG :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, já s GG víceméně počítala. Kupovala jsem ji hlavně kvůli kloubovému tělíčku. Jak sis asi všimla, tak převážně kupuju použité panenky a určitě se mi jednou bude hodit k přetělení nějaké té rozbité.

    OdpovědětVymazat