úterý 14. října 2014

Neznámá VI.


Neodolala jsem a koupila si další černošku, tentokrát s tváří Adria/Desire z roku 2001. Panenka mě na první pohled zaujala i přesto, že prodávající uvedl, že jí na jedné ruce chybí prst. Ale na druhou stranu se mi nechtělo dávat moc peněz za poškozenou panenku, tak jsem nabídla jen 15,- Kč a k mému překvapení byla moje. Možná je to tím, že tato tvář není až tak vyjímečná, jak jsem po nákupu někde vygůglila, prý je to současná tvář playline Nikky. Trošku zvláštní je, že jsem panenku pojmenovala Nikol ještě dřív, než ke mě dorazila a než jsem vůbec zjistila, co má za tvář.

Panenka pochází z USA a je tedy dost možné, že u nás se nikdy neprodávala. O to těžší bude ji identifikovat, zatím se mi to nepodařilo. Jako poměrně snadný identifikační znak považuju její tělíčko, obyčejné BB, ale s jednou rukou rovnou a druhou zalomenou. Takových se moc neprodávalo, alespoň tady u nás. Většinou to byly nevěsty, ale tato má zase trošku jiné postavení dlaní. Další zvláštností je, že má obrovské ruce, tedy dlaně a dlouhé doširoka roztažené prsty. Dokonce je má větší a delší než všichni moji kluci. Nevíte někdo, co je tedy vlastně zač?

Má krásnou malbu tváře, působí jako takový smíšek. Fialové šaty, ve kterých přišla, jí ladí se rtěnkou, takže by klidně mohly být její. Původně byly polepené spoustou třpytivých nálepek, které však byly už tak odrbané, že jsem je raději sundala. Musíte mi věřit, ale prospělo jim to.






6 komentářů:

  1. Srdečne gratulujem Jitka, tvár Adria je podobne ako Carnaval taký smejo. S tou identifikáciou to bude na dlhšie. Podobne roztiahnuté prsty mali "barbie parádnice", ale myslím, že na oboch rukách. Fakt neviem. Snažím sa ju nájsť, ale zatiaľ bez úspechu :-(

    OdpovědětVymazat
  2. velmi sa mi páči. Má jemnú nenásilnú malbu očí a krásne tmavé vlasy - tiež by ma zaujímalo ako vyzerala originál... tinka http://tinka77.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. skús sa pozrieť na toto https://www.flickr.com/photos/napudollworld/5284265354/in/photostream/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za odkaz. Tuhle panenku už jsem prohlížela na více fotografiích. Je jí hodně podobná, ale není to ona.

      Vymazat