úterý 24. listopadu 2015

Fashion Show 2004


I když mi v "balíku" přišly větší série, tak panenky byly v dost špatném stavu a zatím stále nejsou všechny připravené k fotografování. Takže dnes vám představím další neúplnou sérii, kterou momentálně tvoří dvě panenky - Fashion Show  z roku 2004. Z této série u mě bydlí Barbie s tváří GG a Christie s tváří Asha. Ještě k nim patřila Teresa, kterou podle všeho holčička též měla (v balíku jsem našla její oblečky), ale zřejmě patřila k oblíbeným, a tak se dnešních dnů nedožila. Je to škoda, ale co se dá dělat. Jestli je mi souzená, tak si ke mě jednou cestu najde.

Promo jsem nenašla, tak jsem si vypůjčila od Luba obrázek z katalogu - snad se nebude zlobit.


A teď už moje cácorky:





Jak vidíte, mají částečně své původní oblečení. Chybí jim svítící topy a nechtěla jsem je prozatím nahrazovat, tak jsem jim "zapnula" kabátky pomocí špendlíků. Obě mají spodní část vlasů tmavou. Měly poměrně propracované účesy, z nichž sice už nic nezbylo, ale vlásky mají pořád pěkné.

2 komentáře:

  1. Jéj, Jitunko, tie sú krásne :-) Túto kolekciu poznám, lebo Teresku občas označia predajcovia na ebay nesprávne a hodia k Fashion Fever. Samozrejme poznám aj Ľubovu Barbie z tejto série, ale Christie vidím takto blízko prvýkrát. Obe sú krásne zachovalé na to, že sú po dieťati :-) A Tereska si snáď k tebe cestu nájde :-)

    OdpovědětVymazat
  2. táto christie je nádherná a krásne si ju s kamoškou nafotila na tom posede z kameňov - obe sú veľmi pekné tinka77

    OdpovědětVymazat