pátek 12. srpna 2016

Barbie 12 tančících princezen 2006 - Kathleen, Lacey, Janessa


Tři malé tančící princezničky vám představím společně, abych nemusela opakovat stále stejné věci. Přiznám se, že nejsem příznivcem panenek, které nemají obyčejné tělíčko. U těchto tří jsem však kvůli kompletaci série udělala výjimku. Mají plastovou spodní sukénku, v níž je zřejmě ukryt nějaký mechanismus, který spolu s originálním stojánkem panenkami otáčí. Původní stojánky nemám, ale udělala jsem jim náhradní.

Jen Janessa měla své šatičky, zbývající dvě přišly nahé, ale už dávno jsem jim uháčkovala repliky, které sestávají z "univerzálních šatiček" doplněných krajkou.

A teď pár fotografií:







Stojánky jsou vyrobené z vršků od 3-kg balení sirupů. Zkoušela jsem i malé vršky z PETek, ale panenky v nich neměly dostatečnou stabilitu. Výroba stojánků je velmi jednoduchá. Uprostřed víčka jsem vyřízla nožem malé X a do něj potom zatlačila nožičku panenky. Plast je pružný a snadno se ohnul, ale zároveň trošku pruží, takže panenka pevně drží.

3 komentáře:

  1. šatočky sú dokonalé bábikám sa v nich očividne páči - a stojánky ? tie najjednoduchšie nápady sú asi najlepšie ,-D

    OdpovědětVymazat
  2. Kouzelní drobci a tvoje šatečky jim moc sluší.:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sú krásnučké, len tie sukničky ma na nich riadne vytáčajú :-( Sú ťažké a kvôli tomu bábika padá aj v originálním stojane, proste je to nedomyslené trošku :-D Inak mechanizmus je v stojane, on vlastne rozkrúti tú bábiku cez nôžku, ale mne to nešlo, bábika hneď po vybratí zo stojanu padla, nevedela sa udržať na tej jednej nôžke a točiť sa :-(

    OdpovědětVymazat