úterý 7. března 2017

Fashion Fever Styles 4 Two Going Out Tia

Většina z vás ví, že mi nevadí koupit použité panenky nahé. Však pro mě není zas až tak velký problém jim něco vyrobit, často dokonce repliku původního oblečku. Nejinak tomu bylo i s Kornélií, které šatičky chyběly a dlouho mi stála v poličce ve vypůjčených džínách, kterým zas pro změnu chybí majitelka. Od té doby, co chodím do práce, toho času na háčkování nemám tolik, jak bych potřebovala a hlavně jak bych chtěla.




Ale konečně došlo i na tyto "malé černé" se stříbrnou nitkou. V tomto případě nebyl s výrobnou žádný problém - prostě jednoduché šatičky. K outfitu patří také boa, které je v mém případě také háčkované - a to jen obyčejný "krucánek", kdy do každého oka základního řetízku háčkujeme cca 5 dlouhých sloupků, obvykle alespoň 2x lépe však 3x a více nahazovaných.



Málem bych zapomněla na obrázek originál šatů. Vypůjčila jsem si ho od Zuzky, ale panenku má více sběratelů.

http://baziliska2-barbie.blog.cz/1210/barbie-fashion-fever-tia
Zdroj: http://baziliska2-barbie.blog.cz

Původně jsem měla v úmyslu uháčkovat i růžičku, ale je to titěrná práce. Raději počkám, až se mi pod ruku připlete nějaký knoflík nebo korálek.

3 komentáře:

  1. Bábika je nádherná a urobila si jej aj pekné šatočky. A strieborné ružičky dostaneš v galantérii u nás stoja 10 centov ani nie 3 kčs

    OdpovědětVymazat
  2. Táto bábika je nádherná :-) Tvár Lara mám veľmi rada, takže je super, že ti vyšiel čas, aby si jej urobila šatočky. Ono, popri práci je to náročnejšie, takže ťa obdivujem :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Kornélii to moc sluší. Také kupuji starší panenky bez šatů a moc ráda je oblékám.

    OdpovědětVymazat