úterý 4. dubna 2017

Holiday Barbie 2016 - z New Yorku


Moje první Vánoční Barbie. Ty v předchozích letech měly obvykle některou celkem běžnou tvář a exotické verze se zase hůře sháněly. Letos jich bylo všude dost. A byly drahé, nehorázně drahé, ve srovnání se zahraničím. A v povánočním "výprodeji" byly stejně drahé, jako před Vánoci, jen se k nim připsala vyšší původní cena. Jediný, kdo po Vánocích slevnil byla Alza a to tak výrazně, že cena odpovídala cenám ve světě. Nebylo co řešit, levněji panenku už nikde neseženu, snad jedině tu tyrkysovou. Mě však zaujala modrá a červená, mezi nimi jsem si vybírala a nakonec dostala přednost modrá se zatím vzácnou tváří Claudette 2014.


Dlouho jsem si ji nechávala zabalenou. Mám ráda tu dvojitou radost: poprvé, když držím svou panenku v rukou a potom se chodím na ni stále dívat. A podruhé, když ji konečně rozbalím a znovu se s ní těším a prohlížím si ji ze všech stran. To dělávám většinou až na ni dojde řada s představením. Takže doma mi leží od ledna, ale vybalená je teprve necelý týden. 

Trošku jsem se obávala, protože ostatní sběratelé na ní měli různé "skryté" vady. Ta moje se zdá být v celkem ucházejícím stavu. Jen vlásky měla děsně přeležené a potřebovaly trošku načechrat hřebenem, a to včetně přední lokny. Ta jí při focení stále padala do obličeje a zakrývala jej. Tak jsem prohrabala své zásoby zbytků a našla kousek stříbrné gympy z paličkování (původně jsem s ní měla jiné plány) a obtočila ji spirálově kolem toho neposedného pramene vlasů. Myslím, že to Chloe prospělo.






3 komentáře:

  1. Je naozaj veľmi pekná - verím, že ti urobila radosť

    OdpovědětVymazat
  2. Je nádherná :-) Tiež som sa rozhodovala medzi Cloudette a Neysou :-) Len Alza ich mala ihneď v normálnej cene. Ostatní ich stále majú za 60€ :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji, je krásná. Jen mi trošku vadí plastová ozdoba živůtku, Mattel někdy používá plast nevhodně.

    OdpovědětVymazat