úterý 6. listopadu 2018

Princezna z ostrova 2007 - služebná


Dlouhou dobu jsem se snažila odolávat roztomilé služtičce z ostrova. Vždy, když jsem na ni někde natrefila, tak jsem ji chtěla, ale nakonec jsem si to sama sobě rozmluvila, že ji až tak nutně nepotřebuji a ty penízky by mi mohly chybět na nějakou jinou. Zvlášť teď, když je to poštovné tak vysoké. Nevím jak vy, ale já při nákupu vycházím z ceny včetně poštovného, zda je pro mě zajímavá. Ale služtička si stejně ke mě našla cestu. 

To jsem takhle nedávno v sobotu vyrazila s manželem omrknout blešák v Přerově. Bylo tam k mání spousta krámů, včetně panenek. Dokonce jich pár bylo i Matteláckých, mezi nimi i moje vysněná služtička a doslova za hubičku. Tentokrát jsem ji tam nemohla nechat, to prostě nešlo! Doma jsem ji umyla a učesala a zjistila, že je ve velmi dobrém stavu. Jelikož toho mám momentálně na výrobu hodně, věnovala jsem jí jedny fialové šatičky, aby alespoň barvou a typem přibližně odpovídaly těm jejím. Nakonec jsou to pěkné šaty a je škoda, že leží bez užitku v krabici.





2 komentáře:

  1. Vytoužená služtička si nakonec k Tobě našla cestu. Má krásnou tvářičku a šatečky jí moc sluší.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem :-) Ja som ju tiež kedysi mala, kúpila som ju ešte originál v krabičke, len mi vadilo jej Hobbit telíčko, tak som ju skúšala aj preteliť na MMko, ale ani to mi k nej nešlo a nakoniec šla bývať k Rendovi :-)

    OdpovědětVymazat