úterý 19. května 2020

Cali Girl Teresa 2005


Plážových Californií byly tuším dvě série. Z každé mám nějakou tu panenku, ale více se mi líbí ty z roku 2005. Mají prostě lepší nožky - ty klasické na které se dají obout střevíčky. Po Terezce jsem až zas tak moc netoužila, ale když se naskytla příležitost ji přihodit k nějaké jiné panence, tak jsem si řekla: "Proč ne!" Terezky jsou všeobecně krásné panenky, alespoň já mám tuto tvářičku poměrně ráda - o tom také svědčí její  zastoupení v mé sbírce. Aktuálně jich mám dvanáct a je to druhá nejpočetnější tvář mých panenek.

I Calli ke mě přišla nahá, jak bývá obvyklé u hraných panenek z druhé ruky. Oblečky se buď poztrácely, nebo zničily. Ale mě to nevadí, ráda si uháčkuji vlastní. Někdy mi je dokonce líto, že mám část panenek v původním oblečení, protože by určitě bylo hezké mít celou sbírku oblečenou v háčkovaných napodobeninách.

A teď už se představuje...





A všechny tři moje Californie 2005 společně.


3 komentáře:

  1. Tvář Terezky se mi také líbí. Moc hezky jsi ji oblékla a pěkně doplnila trio Californie 2005.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to veľmi milá Tereska, aj keď som ju kedysi kvôli modrým očným tieňom moc nemusela. Toto je ale kolekcia 2004, 2005 je tá, ktorá mala prvýkrát plážové chodidlá :-) Caligirl má ešte doplnkové kolekcie ako Horse Ridign a niečo s náušnicami, ale na presný názov si nespomeniem :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to veľmi pekná Terezka páči sa mi jej očná maľba- možno, že ju aj mám...

    OdpovědětVymazat