úterý 5. května 2020

Eliza Dolittle


Do některých panenek se zamiluju, aniž bych vlastně věděla proč. K nim patří i Eliza Dolittlová z muzikálu My Fair Lady. Přiznám se, že jsem dosud neměla příležitost muzikál vidět, i když si to už dlouho přeji. Jenže znáte to, na vesnici těch příležitostí k návštěvám divadla moc není, navíc můj manžel divadlo nesnáší a bez něj jako řidiče se nikam nedostanu. Ale věřím, že jednou přijde příležitost... No, alespoň mám panenku, která mi toto mé přání bude dál připomínat.

Tvářička Mackie nebývá u sběratelů až tak oblíbená, zřejmě proto, že patří k velmi častým tvářím. Ale mě nevadí. Krom toho jich zas až tak moc zatím nemám - toto je moje teprve šestá panenka s touto tváří a první brunetka. Krom toho má nalepené řasy, což také nebývá až tak často. Je prostě něžná a krásná. A v těch krajkových šatech vypadá jako princezna, nemyslíte?






6 komentářů:

  1. Krásna bábika ozdoba tvojej zbierky

    OdpovědětVymazat
  2. Kdysi jsem viděla muzikál My Fair Lady s úžasnou Audrey Hepburnovou a Rexem Harrisonem v hlavních rolích.Tvoje panenka je krásná a určitě se stala ozdobou tvojí sbírky.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná bábika. Veľmi zaujímavá Mackie. Ja Mackie milujem, však je to na zbierke aj patrične vidieť :-)
    Našité mihalnice sú dosť vzácnosť a bábiku robia zaujímavejšou :-)

    OdpovědětVymazat
  4. krásná panenka a ty šaty taky

    OdpovědětVymazat