úterý 15. dubna 2014

Barbie Ultra Hair 2008 (s proužky ve vlasech)



Spolu s Carmen jsem získala i další panenku se zavřenými ústy. Po pravdě jsem do té aukce šla hlavně kvůli ní, můj soukromý dojem z obchodů je, že panenky se zavřenými ústy jsou nedostatkovým či možná podpultovým zbožím. Já teda v obchodě na žádnou nikdy nenatrefila.

Trvalo mi poměrně dlouhou dobu, než se mi podařilo ji identifikovat. Podle líčení jsem odhadovala, že to bude spíš nějaká princezna, víla nebo dokonce mořská panna a tak jsem hledala právě mezi takovými. Když jsem neuspěla, začala jsem hledat i mezi ostatními Barbie a teprve minulý týden jsem ji konečně objevila mezi Fashion Fever.

Jak sami vidíte, panenka žádné proužky ve vlasech nemá. Ty se jí teprve dodělávají jakousi razítkovací podložkou, která byla součástí originálního balení. Tu já nemám ani jiné příslušenství, dokonce ani původní šaty. Ale to nevadí, alespoň mám další námět na háčkování.

Má tvář "Teresa se zavřenými ústy" z roku 2005, která mi zatím ve sbírce chyběla. Líbí se mi její výrazné líčení. I když se říká: "Zelená a mordá pro blázna dobrá..." Beatris zrovna ty zelené stíny k modrým očím sluší. Právě ta kombinace modrých očí a zelených stínů ve mě stále vyvolávala představu vody a proto jsem ji hledala mezi panenkami, které mají s vodou něco společného.

I Beatris přišla nahá. Pro focení jsem jí zapůjčila šatičky, které se prodávaly samostatně jakou náhradní oblečení pro panenky Fashionistas. Botičky na fotkách nejsou příliš vidět, ale také patří do samostatné sady náhradních doplňků k Fashionistas.




3 komentáře:

  1. Je nádherná, ty její oči jsou fantastické! Gratuluju! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Túto bábiku mám hrozne rada, tiež mám radšej zatvorené ústa :-) Ja mám s touto tvárou Terezku a milujem ju. Aj Beatris je náhderná. FF je hrozne veľa, hlavne tých krabičkových. Mne sa osobne páčila aj v tej rockovej verzii :-)

    OdpovědětVymazat