středa 9. dubna 2014

Glam beach Teresa 2007

 
Ke konci minulého roku se mi na Aukru zalíbila dvojice panenek. Plážovou se mi brzy podařilo identifikovat jako Glam beach Terezu z roku 2007. Terezku už mám, tak jsem tuto pojmenovala Carmen.

Tvář je nejspíše nová Tereza z roku 2006. I když panenku s touto tváří už mám, tak Carmen je v mé sbírce svým způsobem unikát, aůespoň zatím. Jednak je to díky jejím plochým chodidlům - plážový typ. Potom i tělíčkem, které je nižší než u ostatních panenek. Říká se mu hobití a mezi sběrateli není příliš oblíbené.  Pro rok 2007 jsou tato tělíčka typická a jen zřídka narazíte na panenku normální velikosti. Vlasy mají měděný nádech.

Už jsem si zvykla, že panenky z Aukra chodí většinou bez šatů. Ale když už se mi tuto podařilo identifikovat, tak jsem s focením chvíli počkala. Mohla jsem jí půjčit něco ze svých zásob, ale uháčkovat plavečky není nic složitého ani časově náročného, tak jsem se do toho hned pustila. Barevné proužky jsem měla v úmyslu vyšít, ale švadlena ze mě asi nikdy nebude... Vypadalo to děsivě, tak jsem je zase vypárala.






Pro porovnání, jak se mi to podařilo, jsem si dovolila vypůjčit obrázek od Nikky, na jejímž blogu najdete i další fotografie (např. doplňky)




4 komentáře:

  1. Jéj, ja ju mám dokonca dvakrát. Je hrozne milučká. No hobitky nie sú moc obľúbené, ale ja ich môžem :-) Je krásnučká a plavky ste jej uštrikovali naozaj ako tie ozajstné. V tomto máte môj neskonalý obdiv.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji. Hobitka mi ani tak nevadí, ale já si nějak nemůžu zvyknout na ty ploché nohy u plážovek. Háčkovat repliky originálních šatů mě hrozně baví. Plavečky jsou jednoduché, ale u jiných je to docela výzva a člověk musí přemýšlet, jak na to.

    OdpovědětVymazat
  3. No ja som si na ne tiež chvíľu nevedela zvyknúť, potom som si zvykla a tohtoročné ich už nemajú :-( Už som to začala brať, že beach také budú a teraz mi to chýba

    OdpovědětVymazat