úterý 16. září 2014

Fashion Fever Styles 4 Two Going Out Tia - 2006


Už dávno jsem si říkala, že letos s nakupováním panenek končím. Vždyť jsem během roku jejich počet zdvojnásobila a utratila téměř všechny své tajné fondy. Jenže kdo by odolal, když se v Aukru objeví konkrétní panenka po které člověk touží a ještě k tomu za směšně nízký peníz? Ne že by mi panenka připadala nějak super úchvatná, ale je to jediná Lara o které vím a kterou poměrně bezpečně poznám. A Lara mi dosud chyběla, takže jsem zkusila štěstí. Moc jsem nenabídla a tak mě docela překvapilo, že jsem ji nakonec získala.

Jako většina panenek z druhé ruky, přišla nahá a bez bot. Naštěstí v tom velkém jarním nákupu byla spousta náhradních šatiček a tak jsem jí něco vybrala a půjčila. Časem se pokusím opět o výrobu repliky jejího původního oblečku, ale fakt netuším kdy, protože toho začínám mít moc a navíc se blíží Vánoce a já potřebuju opět háčkovat na kšeft (= abych si trošku doplnila tajné fondy na nové panenky).






4 komentáře:

  1. Jitka, toto si ja hovorím po každej neplánovanej bábike, že toto je už tento rok posledná. Naposledy som si to povedala v pondelok, kedy sa mi podarilo vyhrať jednu vysnívanú.
    Srdečne gratulujem k novej krásne a k novej tvári, keďže viem, že toto bol asi hlavný dôvod k nákupu. Priznám sa, že hoci túto bábiku poznám veľmi dobre, nikdy mi nedošlo, že má tvár Lara. Ja mám všetky Lary už s tou novšou maľbou s tými mačacími očami.
    Túto bábiku má aj môj partner a myslím si, že je veľmi pekná, takže gratulujem ešte raz! V nohaviciach od Happenin Hair vyzerá úžasne, tie džíny mám strašne rada. Krásne fotky. Vždy sa mi páčia fotky robené vonku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Koukám, že ten problém s pevnou vůlí máme asi všichni. Je krásná, jen mě trošku překvapilo, že je tak snědá, podle fotek se mi zdála světlejší. Také mám ráda fotky zvenku, jsou obvykle lépe nasvětlené a tak mají přirozenější barvy. Ale letošní počasí moc focení venku nepřeje. Člověk aby se pořád bál, že mu panenka spadne do bláta. Využívám každou chvilku, ale stejně mám kolikrát co dělat, abych v týdnu alespoň jednou měla příhodné podmínky (sucho a ne moc sluníčka).

      Vymazat
  2. letos jsem si už pořídila dvojnásobek loňského počtu, takže rozumím :-) a stejně doufám, že mi ještě nějaká přibude ;-) pěkné venkovní fotky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsme na tom všichni stejně, co se týče nakupování panenek. Já jsem také letos počet slečen zdvojnásobila, což vlastně znamená, že jsem jich koupila tolik jako za minulé tři roky. A jsem si jistá, že letos ještě konec není, vždyť budou Vánoce!
      Na focení jsem ji vzala na výlet. Už mě nebavily pořád ty samé fotky ze zahrady.

      Vymazat