úterý 21. října 2014

Galaxy Barbie 1996



Přestože panenky sbírám už 4 roky, teprve nedávno jsem se od Nikky dozvěděla o úžasně pohyblivém tělíčku z roku 1993, které Mattel vyrobil téměř speciálně pro panenky-sportovkyně . Ne, že bych o něm už dříve nevěděla, jen jsem netušila, jaké pohybové možnosti panence skýtá. Trošku jsem potom hledala na netu další obrázky, ale našla jsem s tímto tělíčkem pouze panenky s tváří Superstar, což by mohlo značit, že Mattel toto úžasné tělíčko po pár letech zase opustil.

Když jsem u Nikky viděla fotky, prostě jsem musela alespoň jednu panenku s tímto tělíčkem mít. Zmínila jsem se o tom v komentářích a Nikky mi za pár dní poslala asi tři odkazy z Mimibazaru na panenky, které toto tělíčko mají (moc děkuji). Byly na můj vkus poměrně drahé, ale na druhou stranu zase asi ne až tak moc, když těch panenek je poměrně málo a v dobrém stavu ještě méně. Podle popisu a fotek jsem si vybrala tu, která se zdála být v nejlepším stavu, napsala si o ni a dnes vám ji tedy mohu představit.

Identifikace nebyla příliš složitá, jak píšu, podobných panenek zas tak moc není, takže se mi během chvilky podařilo zjistit, že se jedná o panenku Galaxy Barbie z roku 1996. Obleček je částečně její původní (růžové části), zkombinovaný s kousky od její sestřičky Galaxy Terezy (modré části). Myslím, že tato výměna doplňků panence jen prospěla. V původním přeslazeně růžovém kostýmu se mi tolik nelíbila, a to mám růžovou docela ráda.

Z tělíčka jsem opravdu nadšená a momentálně se vůbec nemůžu rozhodnout, jestli je lepší tohle, nebo fashionistas. Týnka zvládne neskutečné množství gymnastických cviků. Nemohla jsem odolat, abych ji ve všech možných polohách a pozicích nenafotila, takže dnes tu máte fotek mnohem více, než obvykle. A to se mi některé další nepovedly!









6 komentářů:

  1. Srdečne gratulujem Jitka, to musela byť radosť. Ja mám toto telo len v dvoch prípadoch, ale mám možno aj radšej ako Fashionistas.
    Tajne som dúfala, že si vyberieš túto bábiku. Ja ju od mala poznám pod názvom Flying Hero Barbie a veľmi som ju chcela. Len ťa popravím, modré prvky oblečenia patria Kire/Marine, Tereska je žltá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za opravu. Z těch odkazů, co jsi mi poslala, se mi líbila nejvíc. I když bych asi dala přednost nějaké jiné tváři, protože hodně podobnou Superstar už mám. A to tělíčko je vážně boží.

      Vymazat
  2. Toto telo majú aj bábiky s inými tvárami ako džokejky s tvárou GG, viaceré Mackie, Teresy a Kiry a taktiež plno černošiek. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, ale u sběratelů jsou méně vidět - alespoň mám ten dojem.

      Vymazat
  3. Tak tak :-) Ľubko má pravdu :-)

    OdpovědětVymazat