úterý 11. listopadu 2014

2011 - Fashionistas (vlna 12)

Rozhodla jsem se, že postupně nafotím společně panenky, které jsou ze stejné série. Začneme první sérií, která se mi začala kompletovat.


Na promo-obrázku vidíte, že série obsahuje 6 holek (Barbie, Barbie, Summer, Teresa, Nikki a Raquelle) a 2 kluky (Ryan a Ken)

Z nich mám zatím jen tyto:
(kliknutím na obrázek se dostanete k dalším informacím o panence)

http://barbiny.blogspot.cz/2013/12/fashionistas-raquelle-2011.html http://barbiny.blogspot.cz/2013/12/fashionistas-barbie-2012.html

Patricii a Rachel jsem koupila současně v prosinci 2012 za peníze, které jsem dostala k Vánocům.





Pokud někdy v budoucnu přibude další paneka z této série, nafotím nové fotografie a článek doplním.

7 komentářů:

  1. Ja som chcela raquelle z tejto série -bohužial už sa mi ju nepodarilo zohnať -zohnala som si ju až z kožušinkovej série.Dala som si do kopy sériu raquelle, barbie, tereza, summer,,nikki, midge a ryan ale sú z rôznych sérií fashionistas ale ani jedna z tejto...tinka .http://tinka77.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je koupila v jeden den, ale ve dvou různých obchodech. Podařilo se mi tenkrát vydělat nějaké penízky navíc a tak jsem si chtěla udělat radost novou panenkou - do té doby jsem měla všechny z druhé ruky. Odjela jsem do města rozhodnutá koupit cokoliv, co nebude blonďatá GG. V obchodech měli jen tyto dvě a ještě za velmi výhodnou cenu, takže jsem místo jedné cácorky jela domů se dvěma.

      Vymazat
  2. http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=61277266&tab=13 třeba zaujme tato panenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za odkaz, ale Růženka dnes ráno dorazila. Objevila jsem ji snad druhý den, co jsme wish-list publikovala. Asi to budu muset promazávat hned při nákupu. Chtěla jsem vás trošku překvapit, tak jsem to zatím neudělala.
      Letos nejspíš nade mnou drží ochrannou ruku nějaký sběratelský anděl, protože se mi plní má sběratelská přání, dokonce i ta neurčitá.
      Ale jsi moc hodná.

      Vymazat
    2. tak to je super, že už není potřeba :-)

      Vymazat
  3. Obidve sú krásne :-) Barbie mám doma tiež. Dostala som ju ako darček a rozhodovala som sa medzi ňou a Barbie s otvorenými ústami. Nakoniec zvíťazila tá so zavretými ústami - táto tvár sa mi páči viac.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už si všimla, že asi máme na panenky podobný vkus - máme jich vícero stejných.

      Vymazat