úterý 23. února 2016

Barbie a kouzlo pegasu 2005

Další "pohádkovou" sérií, která se ke mě dostala je Kouzlo Pegasu. Princeznu Aniku chce za ženu zlý čaroděj. Když před ním uteče a ukryje s v království v oblacích, zakleje její rodinu v kámen. Princezna Anika musí podniknout dobrodružnou  a nebezpečnou cestu za kouzelnou hůlkou světla, kterou by kouzlo zlomila...  Ani tuto pohádku jsem neviděla, ale panenky jsou krásné.

Celá série obsahuje princeznu Aniku, Briettu, prince Aidana, královnu oblaků Raylu a 3 shellynky jako princezny oblaků. Kromě toho k panenkám patří i několik různě velikých pegasů. Bohužel promo fotku série se mi nedaří najít.

Z této série mi chybí pouze dvě malé princzeničky. Ostatní panenky mám. Ta třetí princeznička je růžová - červánková. Jednotlivé panenky vám samozřejmě také představím samostatně. Zatím se pokochejte společnými fotkami...







Mimochodem, jak se vám líbí zimní období? Já už se těším na jaro. Asi vám neuniklo, že všecky fotky z poslední doby jsou pořízeny téměř na stejném místě: Na knihovně nebo na okně. Proto jsou si také podobné. Jenže co chcete aranžovat na pár cm? Stromeček zakrývá (snad) plesnivý roh okna a z druhé strany už leží "kobereček" na kamnech. Já chci teplo a krásně, aby se dalo fotit venku!!!

2 komentáře:

  1. Jitko s fotením je to aj u mňa podobne. Ale zase tá zelená na fotkách+ kvetinka pôsobia príjemne. Bábiky sa mi páčia. Ja mám iba Raylu a aj tú som kúpila v inom oblečení. Z princa mám košelu a aj botičky mám podobné. Celá skupinka je krásna tinka77

    OdpovědětVymazat
  2. Krása :-) Tú červenovlásku som videla hádam len keď som hľadala obrázok mojej Rayli :-) Je krásna. Anika má na mňa trošku veľké oči, ale je tiež nádherná. Ja mám síce iba Raylu, ale ľúbim ju. Je to moja jediná Lara so starou maľbou :-)

    OdpovědětVymazat