úterý 8. listopadu 2016

Fashionistas 2016 - Powder Pink Barbie (14)


Dnes vám představím další panenku ze série letošních fashionistas. Mezi fafortiky se dostala především kvůli vlasům - miluju kučeravé. Dalším důvodem byla tvářička Millie 2013. Jedná se o poměrně novou tvářičku, která by snad po tolika letech mohla nahradit GG. Rozhodně je v posledních letech celkem dost používaná. Ale kdo ví, co má Mattel za lubem.

Emily je standartně vysoká panenka. Ovšem tělíčko nese značení 2015. Na první pohled vypadá totožně s tělíčky z roku 1999, ale zřejmě došlo k nějaké drobné inovaci. Rrozdíl, kterého jsem si povšimla, je v použitém materiálu. Toto tělíčko je z pevnějšího plastu a snad i proto nemá ohebná kolínka.

Malba obličeje není nijak výrazná. Spíš to vypadá, že by panenka měla působit přirozeně, jakoby bez makeupu. Celkově vypadá velmi něžně. Tento dojem ještě umocňují šatičky s krajkovým živůtkem a růžovou sukní.






5 komentářů:

  1. Je veľmi milá - tiež som nad ňou chvíľu kvôli kučierkam uvažovala, ale potom sa mi podarilo zohnať kaylu leu

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem Jitka :-) Je naozaj veľmi milá. GG mala od roku 1999 mnoho výpadkov, kedy nebola hlavnou tvárou Barbie. Telíčko sa od Belly Button 1999 odlišuje v mnohom - má menšie prsia, nevýrzanejšie boky, útlejšiu postavu - skús si ich vyzliecť a porovnať :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za info. Já ty rozdíly moc nevidím, ale když jsi mě na to upozornila, tak už vidím, že máš pravdu.

      Vymazat
  3. Kouzelná panenka, líbí se mi její jemná tvářička.:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som taká, že bábiku hneď vyzlečiem a porovnávam :-D :-D

    OdpovědětVymazat