úterý 20. srpna 2019

Fashionistas 2015 - Nikki


Přiznám se, že Fashionistas 2015 mě poněkud minuly. Jediná, po které jsem vyloženě toužila byla právě tato. Ale na druhou stranu zas tak moc, jsem po ní netoužila, abych za ni dala tolik peněz, kolik v té době stála, zvlášť když jsem tou dobou zrovna byla bez příjmu. To šly pochopitelně priority jiným směrem. Později už nebyla k mání, až nedávno jsem na ni natrefila v jednom inzerátu. Vlásky má poněkud zacuchané a ke koupi mě přesvědčila jednak její nízká cena, ale hlavně to, že jsem primárně kupovala jinou panenku. Jak už bývá zvykem (určitě nejen mým), prohlédla jsem si i další inzeráty prodejce a přihodila tuto a ještě nějaké hlavičky na pozdější pokusy. Samostatně bych ji v tomto stavu asi nikdy nekoupila.

Jako většina hraných panenek byla bez oblečku. A jako obvykle jsem si s tím poradila po svém a uháčkovala repliku. Trošku mě potrápily kvítečka na tričku, ale nakonec jsem v jedné zapadlé galanterce sehnala přesně to, co jsem potřebovala. Osobně jsem s tímto outfitem velmi spokojená, mám pocit, že je od originálu téměř k nerozeznání. Co myslíte vy?






2 komentáře:

  1. Krásná a šik. Máš pěkného koníčka a gratuluji ke každému novému úlovku! Moc pěkný outfit, ta sukýnka je štramácká! A halenka taky.

    OdpovědětVymazat
  2. Srdečne gratulujem, pamätám si, že som ju tiež zvažovala a replika oblečenia je úžasná :-)

    OdpovědětVymazat